şirinecim çok geçmiş olsun tam yazıları takip edemedim ama allahın izniyle sağlıklı sıhatli bi bebişin olucak ...seninde stres yapmaman gerekir bebişin için senin etkilenmen onuda etkiler...eşinde destek olman gerek ki oda sağlığına kavuşup bu güzel günlerinde senin yanında sağlıklı olsun....bak bana hayat insana herşeyi gösteriyor ama şunuda öğrendim olacağın önüne geçemiyorsun iyiyi yada kötüyü yaşaman gerkiyorsa yaşıyorsun ...allah herşeyi gönlüne göre versin sağlıklı sıhatli mutlu huzurlu bi hayatın olsun
elacım ilgin için sağol cnm benim ama çok şükür bugün geçti ağrılarımbitanem yaa.arada kasılma oluyo okadar ama çok değil oda en azından sürekli olan ağrım geçti elhamdülillah.sen nasılsın cnm ramazan nasıl geçiyo
bu arada neslıcım esın amelıyat olacaktı umarım güzel geçmıstır amelıyatı çok geçmıs olsun sımdıden Allah yardımcınız olsun canım bu dönemde sabır çok önemlı ınsallah hersey yoluna gırecek en yakın zamanda sende kavusacaksın melegıne önemlı olan sımdı esıne destek olman gerısı kendılıgınden gelcek zaten rahat ol canım benım görüsürüz
cnm nasılsın bende dun aksam hıssettım hareketlerını erkek hareketlerı erken baslıyo demıssın ben ona ınanmıyom cunku benım bı oğlum var onun hareketlerını ben 4,5 5 aylıkken hısssettım cnm sen cınsıyetını ogrendınmı
yok öğrenmedim ama kısa bi sure sonra öğrencem canım,ama herkez erkek diyo,erkekte anne güzelleşirmiş,kız annenin güzelliğini alırmıs,ve erkek erken oynar ,kızda cok gec oynar diyolar ama bakalım ne sonuç ne olacak ,senın kaç aylık bebiş canım,sen öğrendin mi ,bazıları cok erkende ögrenebılıyor muş
arkadaşlar sanırım dünki yazılanların arasındaydı bi arkadaşımız yumurtlama günleri hakkında yazmıştı doktorun verdiği günle otamatik hesaplayıcıların doğru olmadığını söylemişti...bende farklı hesaplayıcılarda kendime bakarak acaba dedim ve hakkaten öyle hepsi farklı farklı...şuda bi gerçek doktorların söylediği beklenen adet tarihinden ondörtgün öncesi ve o tarihin üç gün öncesi ve üç gün sonrası...bunun değişikliğide kişiye göre değişiyor..yani herhangi bi durumu olumsuz olmayan kişilerde geçerli.....
umutsuz reyhan.....................2 Eylül safira....................................3 Eylül sultan...................................5 Eylül Yaz esintisi............................9 Eylül zuzu......................................12 Eylül cansı14.................................14 Eylül selzeh...................................15 Eylül nur85..................................15 Eylül Seduş..................................15 Eylül özlem hira...........................16 Eylül niisam................................19 Eylül hazal3................................20 Eylül eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül hestia................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar..............................27 Eylül Ela_1982..............................28 Eylül mrs.m..............................28 Eylül Desen............................29Eylül
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)