cok güzel bi duygu canım ,içinde bişey yılan gibi kıvrılıyo ,gece yatınca mesala o sagdaysa sola yatınca rahatsız oluyor,baslıyo kıvrılmalar hemen yön değiştiriyorum ,er yada geç sizlerde yaşıyacaksınız bu duyguları canlarım ya ,ama dünyanın en güzel yaşanması gereken hissi canlarım yaaaaa
Allahın izniyle çıkmaz bi problem canım,sen içini rahat ve ferah tut yeter o bir melek ,melekleri Allah korur ve senin meleğinde emin ellerde korlma canımmmm
işaallah canım bende öyle düşünerek rahatlıyorum.işaallah bende senin gibi kısa zamanda hissederim bebişimin hareketlerini.tabi benimki de babasına çekerse yandık çay bahçesinde 5 dakka oturamayan bir tip :zuha:
cnm idrar tahlili yaptınmı evde bide yumurta çatlatma yaptırdıysan düzensizlik yapıyo malesef ben yaşadım çokta ümitlenmiştim ilaçlar çok farklı etkiler yapabiliyo bence idrarda çoktan çıkardı ?ne dersin
ela canim bu ucuncu ay canim gecen aylarda hic sorun olmamisti bu arada bu catlatma icin degil ben hic yumurtlamiyordum yumurtlamayi saglamak icin verdiler ikisi ayni seymi bilmiyorum askim yaa off .
ŞİRİNE , çok geçmiş olsun canım benim, üzme artık kendini bak bebişini düşün kocacında iyiymiş şimdi,inan herşeyi hissediyorlar ben babam için çok koşturdum hamileyken dr.larda azar işittim hep senin bu halde ne işin var onkoloji servislerinde diye ama işte yapacak başka şey yok,sevdiklerimizi ayıramıyoruz.Artık herşey yoluna girmiş , bebişini mutlu et rahatlat şimdi tatl
erkek olacak şirineee, oğluşun geliyor,hayırlı evlat versin rabbim...
öpüyorum herkesi....
Evet canım öle zaten bende iyi değilim ama ayakta durmak zorunda olmak için duruyorum ,dün eşimin başında sabahladım ateşler içinde yandım gözlerimden ateş çıktı neredeyse ama sabahladım öle ,Allahtan sonuclar temiz cıktı strese bağladılar sonucu bende nefes aldım ve suan cok mutluyum,moralim cok yüksek yaneeeeeee,iyi dileklerin için sagol canımmmmm,ben kız bebek istiyorum ama herkez erkek dıyo yaaaaa,sende mi erkek oynamasından dolayı erkek dedın canımmmm
cok güzel bi duygu canım ,içinde bişey yılan gibi kıvrılıyo ,gece yatınca mesala o sagdaysa sola yatınca rahatsız oluyor,baslıyo kıvrılmalar hemen yön değiştiriyorum ,er yada geç sizlerde yaşıyacaksınız bu duyguları canlarım ya ,ama dünyanın en güzel yaşanması gereken hissi canlarım yaaaaa
şirinecimAllah o duyguyu hayırlısıyla bizlelere de nasip etsininşalah canım yaa ne.dualarını eksit tme tatlım Allah senin de ve tüm anne adaylarımızında yardımcısı lsun kolay doğumlarınız olsun inş
işaallah canım bende öyle düşünerek rahatlıyorum.işaallah bende senin gibi kısa zamanda hissederim bebişimin hareketlerini.tabi benimki de babasına çekerse yandık çay bahçesinde 5 dakka oturamayan bir tip :zuha:
benim eşimde öle bir dakka yerinde durmaz bebişte öle cok erken basladı bizim bebeşin hareketleriii,kız olursa 6 ayda erkek olursa cok erken hıssedersın dedıler benım baya erken oldu hısssetmem canım işallah sende hıssedersin tez zmanda
cnm nasılsın bende dun aksam hıssettım hareketlerını erkek hareketlerı erken baslıyo demıssın ben ona ınanmıyom cunku benım bı oğlum var onun hareketlerını ben 4,5 5 aylıkken hısssettım cnm sen cınsıyetını ogrendınmı
şirinecimAllah o duyguyu hayırlısıyla bizlelere de nasip etsininşalah canım yaa ne.dualarını eksit tme tatlım Allah senin de ve tüm anne adaylarımızında yardımcısı lsun kolay doğumlarınız olsun inş
işalllah canım ne güzel dualar ediyosun sen öleeeee ,ben muradıma erdim sıara sizlerde işallah sizlerinkinide burda yakın zmanda kutlayacazzz alllah ne güzel olur var yaaaaaa çalışmalara devam durmak yokkkkk