Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yalnız o arı sütünü falan aktar hazırlayacak bende bu gün almaya gidicem içine başka şeylerde koyacakmış gitmişken onuda sorayım keçiboynuzu pekmezini böyle macun yapsak mı daha iyi olur yoksa direk içselermi diye.

sende baslarsın yemege işte ben geçen ay esıme sade yedırmıstım pekmezı bu ay öyle karısım yaptım yoncax dedı o da esıne öyle yedırmıs canım ondan yanı esımde ısteklı yemıyor ama yıceksın dedım yıyıyor zordan da olsa

sultancım bu karışımları bizimdemi yememiz gerekiyor benim eşim arı poleni ve buynuz kaynatıp içiyor ama ben otür karışımları pek sevmiyorum ya benimdemi yemem gerekiyorrrrr
canım yazını yeni gördüm birazdan çıkıcam da bi yandan evi toparlamaya çalışıyorum arı sütü bal polen yumurtalıklar için iyi geliyor canım daha bi çok faydası var tabi sende kullansan iyi olur eşiminde benimde bildiğimiz bi sorunumuz yok ama bunların takviye edeceğini düşünüyoruz.

evet canım inşallah başlıyıcam kilo aldırır diyorlar ama ne yapalım bebiş için katlanıcaz onlarda o pekmeze katlanacak fedakarlık olmadan hiç bir şey elde edilmiyor.bizimki de şimdi yerim diyor ama tadına bakmadı daha inşallah mızmızlık etmez.

hımmm benim eşimde kendince polendir boynuz suyudur içiyor yiyor ama ben kendim hiç yememiştim bende başlayyaım barı bu ay bi bakalımda bizimde bildiğimiz bi sorunumuz yok ama 22 aydır bekliyoruz