Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

dün dr.gittim ultrason çektirdim yumurtalıklara baktırmak için çarş.veya perş.yumurtlama olacak dedi.haftaya perşembede gel progesteron testi yapalım dedi bakalım çatlama olmuşmu diye
nisacım bu progesteron testi nasıl bişey fikrin varmı bende 2aydır progestan diye bi ilaç kulllanıyorumda ama hiç bi test olmadan verdi doktorum merak ettim

ne güzel Allah bağışlasın canım.çalışınca gerçekten zor oluyo.bende çalışıyorum bakalım nasıl yapacaz.şimdilik bi problem olmasın,sağlıklı olsunda başka bişi istemiyorum.

aminnnn cnm allah isteyen herkeze hayırlı ve sağlıklı bebişler versin benimde 2. olacak rabbim verirse ama 22 aydır bekliyorum benimde 7 yaşında bi kızım var

Canım benimm, ne güzel bir duygu değil mi? Bende tam 12 haftalıkken hissetmiştim o hafta kontroldede erkek olduğunu öğrenmiştik, sen daha ne hareketler ne tekmeler hissedeceksin ,hamileliğinin tadını çıkar canım..

ıyı yapmısın almakla canım benım evet esımde yıyıyor canım pekmez içinede kuru üzüm ve fındık koydum böyle macun gıbı oldu bu ay öyle yıyıyor bakalım kısmet artık ınsallah gelır meleklerımız

sultancım bu karışımları bizimdemi yememiz gerekiyor benim eşim arı poleni ve buynuz kaynatıp içiyor ama ben otür karışımları pek sevmiyorum ya benimdemi yemem gerekiyorrrrr