Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Elacığım sende ne var ne yok bir ara senden bayağı bir ümitliydim ne yalan söyliyim ama adet olduğunu okuyunca çok üzüldüm tatlım,inşallah birdahaki aylara,ama bir anlamdada seviniyorum kendi adıma yanlız değilim bana aralığa kadar eşli,k ediceksiniz ne güzel
😀 öhö öhö bencil ben,kahretsin kanımdaakan şu bencillik kanına engel olamıyorum😀

Hımm komşuymuşuz kızzz😀 5M migrosta değilmi? ya oralar toros mahallesi diyemi geçiyordu?😕 yoksa daha yukarda meltemde filanmısınız?
canım pc dondu yazamadım bi türlü ewet torosmahallesindeyim meltemde diğil yakın sayılırız genede bu arada tebrik mjna karşık vermeyen arkadaşlarımızı mazur gör hamilelik heyecanıyla yazamamışlardır bende 22 aydır bebiş bekliyorum ama yokkkkk malesef

Sağlık olsun canım benim eskiler bilir,benim bundan 2,5 ay önce bir gebelik söz konusuydu ama maaalesef dış gebelik neticesinde kürtajla gebeliğim sonlandırıldı bu nedenle 6 ay hamile kalmamam gerekiyor emin ol bu bekleyiş daha kötü ,en azındna sizin deneyebilme şansınız var benim oda yok,ortada bir zaman kotası var işte dedimya herşeyin başı sağlık rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin herbirimize

çok geçmiş olsun cnm amin inşallah hepimize sağlıklı sıhatli bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin cnm