Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

gerçektenmiiiii aaaaa eee nasıl oluyor yüksek olursamı düşük olursamı aç biraz konuyu şekerim bilgilenelim
canım reglinin ilk günü sabah 7de yataktan kalkmadan önce ateşini lçüyosun ve her gün aynı saatte yataktan kalkmadan önce ölçmeye devam ediyosun.yumurtlama gününde ateşinde yükselme oluyo tatlım önceki günlere nazaran ve sonraki günlerde yumurtlama gününe göre bi düşüş oluyo.ama aadetinin 20.gününden itibaren ateşin yükselmeye başlayıp sabitleşirse büyük ihtimal hamişsindir.regl gününe bir iki gün kala ateşin düşmeye başlamışsa yani regl derecene yaklaşıyorsa buda adet olacağını gösteryo ve gerçektenöyle oluyo regl günü ateş diğer günlere nazaran düşüyo cnm

valla canım; benim bi ara iki gün kasık ağrım olmuştu allah allah dedim herhalde yumurtluyorum dedim.ondan sonra kesildi ağrılar ama 5-6 gün sonra reglime 10-12 gün kala yaklaşık devamlı bel ve kasık ağrılarım başladı.ben önce üşüttüğümü sandım.baktım regli olmam gereken günlerde benden akıntı geldi.o zamna tamamen şüphelendim işte.ertesi günde test yaptım çıktı canım.benim bir avantajım her şeyimin düzenli olmasıydı canım .Allahım isteyen herkese nasip eder inşaallah

regline 13 gün varsa yumurtlama ağrısı olabilir siz çalışma yapın bu akşam hi hi hii 🙂

inşallah canım beni çok sağol.benim akıntım şimdiden var ve rengi koyu yani ben hamilelikten şüphelenemyorum büyük ihitmal iltahapanma var inş hayırlısı olur cnm yaa