Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım yaa kıyamam.ne yapsın daha farkında değil henüz.amin canım allah herhese yaşatsın bu duyguları..

cnm benım normalde adetım cok sancılı gecer o yuzde ben adet oladan once ayaklarıma cok dıkkat ederım usuttum dıyemeyecegıme gore sureklı kasık sancısı hamılelıktendır demıstım
cnm aynen sürekli kasık ağrısı benimki yani tam uydu bu cümle.ama 15 gün önceden olması erken geldi bana tabi eğer hamişliktense ayy inş hayırlısıyla ondandır ama nebiliiim yaa bikere daha böle bişiler olmuştu.neyse ben kaptırmıyombu ay kendimi tatil bu ay bana artık bakalımgünü gelince anlarız sağol cnm yardımcı olduğun için

nurcum fatoş buradamı ya bi ateş ölçme muhabbetidir gidiyor bu ne ya gerekli bişeymi

kaptırma tabıkıde ama ınsanın aklından cıkmıyo herseyın hayırlısı cnm allah hayırlısıysa versın hayırsızsa hıc vermesın deım ben hep halada oyle dıyorum hakkımızda hayırlı olanı versın allahım

nurcum fatoş buradamı ya bi ateş ölçme muhabbetidir gidiyor bu ne ya gerekli bişeymi
canım ateş yöntemi yumurtlama gününü kolay hesaplayabilmek için kullanılıyo.bende ölçüyodum ama bu ay tatildeyimölçmedim.hangi günler çalışmalrn daha sık olması gerektiğini falan anlayabiliyoruz ateşin derecesine göre yumurtlama zamanın hemen hemne belli oluyo

aramıza hoşgeldin funda sendemi bebiş bekleyenlerdensin

hamilelik belirtilerimiz çok benziyo benimde aynıydı 10 gün öncesinden regli olacakmışım gibi bel ağrısı oldu.ama kasık ağrılarıma anlam verememiştim.herhalde üşüttüm demiştim 🙂
nurci yeniokudum tatlımyaa benimde adete 15 gün var ama hiç geçmeyen sürekli bi kasık ağrım var tuhaf bişi sanki bişiler karıncalanıy içinde ve ağrı var devamlı.normalde yumurtlama zamanı falan olan ağrma benzemeyo onda tek taraflı ağrım olurdu.şuan tüm kasık bölgem ağrıyo arada şiddetleniyo sonra azalıyo amadevamlı var senin nasıldı cnm benim anlatırmısın.bua arada muayeneye gider gitmez haberdaret izleride hayırlı evlatlr nasip etsinRqabbim

gerçektenmiiiii aaaaa eee nasıl oluyor yüksek olursamı düşük olursamı aç biraz konuyu şekerim bilgilenelim

ya nedir bu ağrı muhabbeti ben yine boşamı kürek salladım benimde adetime 15 gün v felan yokkkk
üffff