cnm benım normalde adetım cok sancılı gecer o yuzde ben adet oladan once ayaklarıma cok dıkkat ederım usuttum dıyemeyecegıme gore sureklı kasık sancısı hamılelıktendır demıstım
cnm aynen sürekli kasık ağrısı benimki yani tam uydu bu cümle.ama 15 gün önceden olması erken geldi bana tabi eğer hamişliktense ayy inş hayırlısıyla ondandır ama nebiliiim yaa bikere daha böle bişiler olmuştu.neyse ben kaptırmıyombu ay kendimi tatil bu ay bana artık bakalımgünü gelince anlarız sağol cnm yardımcı olduğun için
evt öyle tabi cnm benim be ağrım yok ama kasık ağrım acayip.diyorum ya hi geçmiyo sadece hafifliyo okadar.aynı adet olucakmışm gibiayaklarımada okadar dikkat ediyorum ama işte üşüttüm mü bilemiyorum hayırlısı olsur inş cnm yaa.
cnm aynen sürekli kasık ağrısı benimki yani tam uydu bu cümle.ama 15 gün önceden olması erken geldi bana tabi eğer hamişliktense ayy inş hayırlısıyla ondandır ama nebiliiim yaa bikere daha böle bişiler olmuştu.neyse ben kaptırmıyombu ay kendimi tatil bu ay bana artık bakalımgünü gelince anlarız sağol cnm yardımcı olduğun için
canım ateş yöntemi yumurtlama gününü kolay hesaplayabilmek için kullanılıyo.bende ölçüyodum ama bu ay tatildeyimölçmedim.hangi günler çalışmalrn daha sık olması gerektiğini falan anlayabiliyoruz ateşin derecesine göre yumurtlama zamanın hemen hemne belli oluyo
Hoşbuldumm,çok teşekkürler, aminn hepimize..Bugün yarın regl olucam, önden leke geliyor hep, lekelenmeler başladı ama kendi henüz gelmedi 🙂 Bu ay biraz nazlı..
Bendeki dereceninde ucu küçücük metal gerisi plastik gibi bişey onu da ağzıma sokasım gelmiyor hiç 🙂)
nurci yeniokudum tatlımyaa benimde adete 15 gün var ama hiç geçmeyen sürekli bi kasık ağrım var tuhaf bişi sanki bişiler karıncalanıy içinde ve ağrı var devamlı.normalde yumurtlama zamanı falan olan ağrma benzemeyo onda tek taraflı ağrım olurdu.şuan tüm kasık bölgem ağrıyo arada şiddetleniyo sonra azalıyo amadevamlı var senin nasıldı cnm benim anlatırmısın.bua arada muayeneye gider gitmez haberdaret izleride hayırlı evlatlr nasip etsinRqabbim
canım ateş yöntemi yumurtlama gününü kolay hesaplayabilmek için kullanılıyo.bende ölçüyodum ama bu ay tatildeyimölçmedim.hangi günler çalışmalrn daha sık olması gerektiğini falan anlayabiliyoruz ateşin derecesine göre yumurtlama zamanın hemen hemne belli oluyo
özlemcim fatoşta buralarda ama canım yoğun olduğundan yazamıyo sanırım mutlaka bilgilendirir seni bu konud sğolsun çok yardımcı bizlere fatoş ve efsun bu konuda