Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende iyiyim mıde bulantım ve halsızlık azalmaya basladı kasık agrılarım devam edıyo bırazda dun temızlıkle ugrastım perde felan bugun baya kotu kasıklarım
yaz güneşi slm cnm dikkat et kendinee.yaa sana bişi sorcam canım hamile olduğunu öğrenmeden önce kasık ağrıların varmıydı.canım ben bu ay hamileliği pek beklemiyom çalışmalar olmadı çok ama yinede belli olmaz sadece acayip dercede kasık ağrılarım var reglime daha 13gün var cnm bilemiyom ama çok ağrıyo.bazen yavaşlıyo ama durmuyo hiç hep var arada artıyo bi sorayım dedim tatlım.sende çok yorma kendini bak yeğenime dikkat et annesi🙂

cnm ben aslında hamılelıkten supelenme sebebım kasık ve bel agrımdı bel agrım normaldede olurdu ama cok sıddetlıydı ve adetıme 15 gun varken basladı aynı adet sancısı gıbı cnm eger gununu yakaladıysan bı kerede bıle olur bebıs

cnm benım ufaklık bıraz yaramaz perdelerı rezıl edıyo o yuzden ıkı haftada bı yıkarım daha camlara gırısmedım sırada onlar varda onu nasıl yapacam kara kara dusunuyorum bıde bayram yapmasam olmaz

ayyy senin birde ufaklık vardı demi allah bağışlasın canım.söyle afacana annesini kardeşini üzmesin 🙂(o da hemen anladı yaa :zuha🙂boş ver canım camları felan senden önemli değil.

hamilelik belirtilerimiz çok benziyo benimde aynıydı 10 gün öncesinden regli olacakmışım gibi bel ağrısı oldu.ama kasık ağrılarıma anlam verememiştim.herhalde üşüttüm demiştim 🙂

evt öyle tabi cnm benim be ağrım yok ama kasık ağrım acayip.diyorum ya hi geçmiyo sadece hafifliyo okadar.aynı adet olucakmışm gibiayaklarımada okadar dikkat ediyorum ama işte üşüttüm mü bilemiyorum hayırlısı olsur inş cnm yaa.

ayyy senin birde ufaklık vardı demi allah bağışlasın canım.söyle afacana annesini kardeşini üzmesin 🙂(o da hemen anladı yaa :zuha🙂boş ver canım camları felan senden önemli değil.
hıc sorma cnm o bızı oguncagı olarak goruyo uzerımızde hopluyo felan yenı yenı benden uzak duruyo ama unutunca gelıyo hoplamaya kalkıyo bende kardesın aglıyo dıyerek kandırıyom onu sonra uzuluyo gelıp karnımı opuyo bı gorsen allahım herkese cocuk sevgısını tatdırsın

cnm benım normalde adetım cok sancılı gecer o yuzde ben adet oladan once ayaklarıma cok dıkkat ederım usuttum dıyemeyecegıme gore sureklı kasık sancısı hamılelıktendır demıstım