Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

elacım ben burda yeniyim ama bebiş bekleyenlerde 2sene gibi bi zaman kat etmişlerdenim bu tip şeyler oluyor bekleyen lerde genelde yalancı hanmilelik belirtileri oluyor baş dönmesi mide bulantısı falan kendimden biliyorum hayırlısıyla inş. bu ayda olur

ooo geçmiş olsun, gönül isterki bu bulantının sebebi farklı olsun 🙂 sağol ben de iyiyim bugün işe başladım, tatil bitti yani. hımm tamam merak etmiştim onu.

Ah ah sorma gönül çok şey istiyo ama demkki zamanı var be canımm inşallah başka şeydendir bakalım beklicez ve görücez🙂demek tatil bitti benimde kıskançlığım sona erdi desene
🙂neyse iyi çalışmalar ozman sanada canım yine yorma kendini fazla

yok hayatımya benim ilki korunmayı bıraktıktan 4aysonra kaldı ama 2. için 2seneye yakındır bekliyorum bakalım inşallah bu ay aşılama yöntemi işe yararda ramazan ayının bereketine hepimize bebiş nasip eder rabbim inş.

hoşgeldin aramıza cnm bende hamileydim yeni ama kaybettim cnm 5 aydır tekrar deniyoruz ama benimki öle yalancı hamilelik belirtileri değil cnm baş dönmesi yada mide bulantısı değil 4 gün geçti aşırı kasık bel ağrılarım vardı hatta daha fazlasıda göğüsler felan yani pisikolojik benim yapabileceğim şeyler değildi malesef ama hayırlısı inşallah birdahaki aya nasip eder mevlam iyi dileklerin için teşekkür ederim cnm

eklettim bende ayyy ne gzl allah tamamına erdirsin cnm inşallah umarım banada uğurlu gelir son 2 aydır çok gerildim zatenyaaa üffff