Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarr merhaba,nabersiniz,ya ben bugün işe başladım tam hamişliği kafamdan çıkarmıştım rahattım,hamişleri, yeni doğum yapmışları gördüm, yine düşünmeye başladım🙁

merhaba ben de bugün işe başladım, sana da kolay gelsin. evet bana da herkes var mı birşey diye sorup durdu ve üzüldüm 🙁(
inşallah sıra bizlere de gelecek.

merhaba ben de bugün işe başladım, sana da kolay gelsin. evet bana da herkes var mı birşey diye sorup durdu ve üzüldüm 🙁(
inşallah sıra bizlere de gelecek.

evet cnm zaten en kötüsü bu sorular,ben hiç sormam, insan tam hayatın akışına bırakıyor bu ortama girince her şey başa alınıyor,ikinci çocuğu isteyen arkadaşların şöyle bir avantajı var,onlar bebişleri olabileceğini görüyor,hem de çevrenin bu baskısı olmuyor.

hayatım bak dedimya benim baya uzun bi zaman oldu doktora gittim testler tahlil ler yaptırdım ve 2aydır yumurta takibi ve ilaç başladım bu ay bide aşılama yöntemini denedik bakalım bekliyorum bende 16 eylül günm yumurtlama döneminde 4gün gibi kısa bi sürede hamile kalınıyormuş diyer günler yapsanda olmuyormuş zaten bunları takip etmek çok önemli