Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

neslicim hiç üzülme benim bir tanıdığım varrdı eşinin bu ameliyatının hemen sonrasında hamile kalmıştı hayırlısı olsun canım bizler buradayız ve yanındayız..

selzehcim evlilk yildonumunuz kutlu olsun canim.insallah en kisa zamandada hamile kalirsin canim
neslicim sizede simdiden gecmis olsun esinin hizla iyilesmesi dilegiyle

günaydın herkese nasılsınız melekler ben bugün rahim ultrasonu çektireceğim çok korkuyorum yaw nasıl olacak bilmiyorum açıkçası 🙁

günaydın herkese bu gün eğitimdeyim,çok sık giremiyebilirim ama takip etmeye çalışacağım...içimden bir ses bu gün güzel haberler alacağız diyor kızlarrrr

Günaydınlar arkadaşlarrrr....
ya bebek cinsiyeti nezman belli oluyor acaba benim pazertesi günü 4 ay lık oluyo ve ben bu cumartesi doktora 3 lü teset gitcem sizce belli olurmu,bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim .

Fatoşçum rüyanı bende çocuk lehine yorumluyorum rüyanı okurken içim bi tuhaf oldu inşallah eşine malum olmuştur diye duva ederek bitirdim yazını en kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize .

iyi dileklerin için çok saol canım inşallah malum olmuştur ya ..........bende seni merak etti bugün yazıcaktım nasılsın diye herşey yolundamı?