bizde de aynı işte canım yumurtladım yumurtlıcam döllendi döllenecek hamile kaldım kalıcam regl oldum regl olucam 6 aydır böyle işte değişen bi şey yok.doktora gittinmi canım?
daha gidemedim özel iş yeri ha deyince izin alınmıyo.hemen patronlarım duysun istemediğim için işlerim müsait olduğunda çıkmam lazım çarşamabaya randevu aldım.
Az kalmış senin de gününe.allahım inşallah sizede nasib eder.
Benimde 4.ayımdı bu.nasbib bu zamanaymış.sana da bu ay nasiptir inşallah.
neslicim okuyunca tüylerim ürperdi çok üzüldüm cnm allah en kısa zamanda acil şifalar versin eminin sürelerde geçer ve bebişiniz olur ama moral çok önemli elinden geldiği kadar gir siteye moral verelim sanna cnm hayatta öle mucizeler oluyoki önce onlara inanmak lazım sakın umutsuzluğa düşme cnm benim
midemde şu an bişi yok canım.ama her an olcakmış gibi yada psikolojik bilemiyorum ama fazla bişi yiyemiyorum midem almıyo.bir tabak yemekten sonra hemen tıkanıyorum.
daha gidemedim özel iş yeri ha deyince izin alınmıyo.hemen patronlarım duysun istemediğim için işlerim müsait olduğunda çıkmam lazım çarşamabaya randevu aldım.
Az kalmış senin de gününe.allahım inşallah sizede nasib eder.
Benimde 4.ayımdı bu.nasbib bu zamanaymış.sana da bu ay nasiptir inşallah.
geçmiş olsun hayatım biliyorum zor bir dönemden geçiceksin ama inş. çabuk atlatıcaksın herşeyi rabbim yardımcın olsun ...eşinde iyileşicektir çabucak sağlığına kavuşucaktır tatlım vardır herşeyde bi hayır sabır dille allahtan rabbim sizinle olsunn öptüm bi tanem
umutsuz reyhan.....................2 eylül safira....................................3 eylül sultan...................................5 Eylül Yaz esintisi............................9 eylül zuzu......................................12 Eylül cansı14.................................14 Eylül selzeh...................................15 Eylül nur85..................................15 Eylül niisam................................19 Eylül hazal3................................20 eylul eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül hestia................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar..............................27 Eylül Ela_1982..............................28 Eylül mrs.m..............................28 Eylül Desen............................29Eylül
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)