safira Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.361 benim öğrenmek istediğim birşey var kızlar..hamilelikte sıcak su mu iyidr yoksa soğuk su mu??
sultan Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.363 SEMRA6141' Alıntı: Selam arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... selam canım hoşgeldin taze annemiz.nasılsın?
SEMRA6141' Alıntı: Selam arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... selam canım hoşgeldin taze annemiz.nasılsın?
SEMRA6141 Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.364 sultan' Alıntı: selam canım hoşgeldin taze annemiz.nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hep uyku modundayım.midem kötü uğraşıyoruz işte.sizde ne var ne yok nasıl gidiyor
sultan' Alıntı: selam canım hoşgeldin taze annemiz.nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hep uyku modundayım.midem kötü uğraşıyoruz işte.sizde ne var ne yok nasıl gidiyor
fatoşşş Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.365 selzeh' Alıntı: kızlar ben çıkıyorum hepınıze ıyı aksamlar canlarım kendınıze ıyı bakın görüşmek üzere hoscakalın Genişletmek için tıkla ... yarın görüşürüz hayatımmm öptümmm
selzeh' Alıntı: kızlar ben çıkıyorum hepınıze ıyı aksamlar canlarım kendınıze ıyı bakın görüşmek üzere hoscakalın Genişletmek için tıkla ... yarın görüşürüz hayatımmm öptümmm
fatoşşş Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.366 safira' Alıntı: benim öğrenmek istediğim birşey var kızlar..hamilelikte sıcak su mu iyidr yoksa soğuk su mu?? Genişletmek için tıkla ... yani ne açıdan hayatım ??anlamadım pek🙁((
safira' Alıntı: benim öğrenmek istediğim birşey var kızlar..hamilelikte sıcak su mu iyidr yoksa soğuk su mu?? Genişletmek için tıkla ... yani ne açıdan hayatım ??anlamadım pek🙁((
Bilgemelek Aktif Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.367 safira' Alıntı: benim öğrenmek istediğim birşey var kızlar..hamilelikte sıcak su mu iyidr yoksa soğuk su mu?? Genişletmek için tıkla ... çok sıcak su ile yıkanmamalısın canım, zararı olur, hep ılık duşş..
safira' Alıntı: benim öğrenmek istediğim birşey var kızlar..hamilelikte sıcak su mu iyidr yoksa soğuk su mu?? Genişletmek için tıkla ... çok sıcak su ile yıkanmamalısın canım, zararı olur, hep ılık duşş..
Bilgemelek Aktif Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.368 ben çıkıyorum , herkese iyi akşamlar , iyi iftarlar ...
sultan Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.369 SEMRA6141' Alıntı: hep uyku modundayım.midem kötü uğraşıyoruz işte.sizde ne var ne yok nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... bizde de aynı işte canım yumurtladım yumurtlıcam döllendi döllenecek hamile kaldım kalıcam regl oldum regl olucam 6 aydır böyle işte değişen bi şey yok.doktora gittinmi canım?
SEMRA6141' Alıntı: hep uyku modundayım.midem kötü uğraşıyoruz işte.sizde ne var ne yok nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... bizde de aynı işte canım yumurtladım yumurtlıcam döllendi döllenecek hamile kaldım kalıcam regl oldum regl olucam 6 aydır böyle işte değişen bi şey yok.doktora gittinmi canım?
fatoşşş Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.370 SEMRA6141' Alıntı: Selam arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ...