Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar adet oldum biraz önce birdahaki aya nasipseee........

aaaa senden bu ay umutluydum canım ya hay allah ksımet değilmiş demekki neyse üzülme bi dahaki ay yine hep beraber burda beklicez geçmiş olsun tatlımm[/QUOTE]

çok teşekkür ederim fatoşcum bende ümitliydim bütün belirtiler vardı hatta adet gecikmesi bile ama nasip değilmiş inşallah birdahaki aylarda birlikte beklicez cnm sanada içimden 'aferin kıza valla' diyorum umudun için bıkmadığın için hep böle devam edersin inşallah ve rabbim senin yüzünü güldürür inşallah en kısa zamanda senin haberini alınca kediminkini almış gibi sevinicem fatoşcum...

ELA CIM GEÇMİŞ OLSUN..böyle adet olduğunuzu okuyunca çok üzülüyorum..ama karamsarlığa düşme sakın..inşallah gelecek ay müjdeli haberini alırız...AMİN..

ELA CIM GEÇMİŞ OLSUN..böyle adet olduğunuzu okuyunca çok üzülüyorum..ama karamsarlığa düşme sakın..inşallah gelecek ay müjdeli haberini alırız...AMİN..

cnm benim üzülme ben üzülmüyorum çünki ben bebeğimi kaybettim yeni hamilelik belirtilerim çok tazeydi resmen bu hafta aynıydı hamile gibiydim gecikmeler felan bütün ailem bile halimi görünce öle dedi bukadarını yaşattıya mevlam çok şükür eminim devamıda gelir belkide rahim kendini hazırlıyodur öle duymuştum yani hayırlısı artık cnm yakında gelicek inanıyorum bende

aaaa senden bu ay umutluydum canım ya hay allah ksımet değilmiş demekki neyse üzülme bi dahaki ay yine hep beraber burda beklicez geçmiş olsun tatlımm

çok teşekkür ederim fatoşcum bende ümitliydim bütün belirtiler vardı hatta adet gecikmesi bile ama nasip değilmiş inşallah birdahaki aylarda birlikte beklicez cnm sanada içimden 'aferin kıza valla' diyorum umudun için bıkmadığın için hep böle devam edersin inşallah ve rabbim senin yüzünü güldürür inşallah en kısa zamanda senin haberini alınca kediminkini almış gibi sevinicem fatoşcum...[/QUOTE]

allah razı olsun canım burda sabrı öğrendim çok şükür önceden çok ağlardım ama ağlamamın bi faydası olmadığına kanaat getirdim hayatım.hayatla elimden geldiği kadarı ile mücadele etmeye devam edicem.hiç mi yaram yok hiçmi üzülmüyorumm hayır tabiki üzülüyorum içim içimi yiyo belkide ama ne çare kimseye belli etmiyorum zaten.cumartesi günü kayınvalideme temizlik yapmaya gittim yine odayı temizliyorum yerler, falan baktım yanıma eşimin ablasının çocuğu geldi ufaklık 4 yaşında falan.bana çocuğun yokmu senin dedi yok dedim neden dedi istemiyorum daha dedim.bana ne dese beğenirsiniz evlenmeyi biliyonda çocuk yapmayımı bilemedin dedi.şaştım kaldım valla ne diceğimi şaırdım.yaramazlık yapıyolar çocuklar o yüzden istemiyom dedim halbuki içimi bi bilse ne kor alevler yanıyo🙁sonra çocuk bu tabi yaramazlık yapıcak bak bende yapıyorum dedi çekti gitti yanımdan böyle bi tuhaf oldum ağladım ağlıcam yani 4.yaşındaki çocuk bunu söyliyebiliyosa büyüklere ne demeli bilmiyorum tatlım.işte böyle inşallah bizimde gelicektir meleklerimiz ben hep bekledim beklicemmm de