selam kızlar, ben bu sabah regl oldum, listeden beni indirin lütfen 🙁( çok üzülmedim çünkü regl belirtilerim vardı yani ona odaklanmıştım. yalnız reglim 28 günde bir olurdu 2 aydır gecikiyor. geçen ay da bu ay da 30 günde oldu, bilmiyorum neden... hayırlısı bakalım.
28 eylül diye yazabilir misiniz?
haftasonu ya ondandır cnm ya zaten kaçgündür ben kimseleri göremiyorum cnm....cnm sakın ilk aylarda çok yeme ilk üç ay yediklerinden etkilenmiyo bebk sonrasında yarıyo ona bilmiyorum kilo problemin varmı ama çok kilo alırsın buda doğumu ve sağlığını etkiler hamileliğe kaptırıp çok yeme emi ben yaptım o hatayı sonra fena oldu...
SELZEHCİM,yarın evlilik yıldönümün canım şimdiden kutlarım seni daha nice yıllarda eşinle bebişinle çok çok mutlu olmanız dileğimle.neler yapcan bakalım kız yarın için planların vardı bildiğim kadarıyla🙂gerçi pek planlandığı gibi olmuyor ama,inan çok güzel geçiyor🙂pazartesi havadisler sende artık
haftasonu ya ondandır cnm ya zaten kaçgündür ben kimseleri göremiyorum cnm....cnm sakın ilk aylarda çok yeme ilk üç ay yediklerinden etkilenmiyo bebk sonrasında yarıyo ona bilmiyorum kilo problemin varmı ama çok kilo alırsın buda doğumu ve sağlığını etkiler hamileliğe kaptırıp çok yeme emi ben yaptım o hatayı sonra fena oldu...
selam kızlar, ben bu sabah regl oldum, listeden beni indirin lütfen 🙁( çok üzülmedim çünkü regl belirtilerim vardı yani ona odaklanmıştım. yalnız reglim 28 günde bir olurdu 2 aydır gecikiyor. geçen ay da bu ay da 30 günde oldu, bilmiyorum neden... hayırlısı bakalım.
28 eylül diye yazabilir misiniz?
miray................................29 Ağustos Nesli84..............................30 Ağustos LALEZAR.........................30 Ağustos metos................................30 Ağustos umutsuz reyhan.....................2 eylül safira....................................3 eylül sultan...................................5 Eylül Yaz esintisi............................9 eylül zuzu......................................12 Eylül cansı14.................................14 Eylül selzeh...................................15 Eylül nur85..................................15 Eylül niisam................................19 Eylül hazal3................................20 eylul eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül hestia................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
ayyyy hadi kız inşallah bende adet günü bekledim gelmeyince heyecan yapmıştım,eğer yarında olmazsan pazartesi test yap net çıkıyor bitanem,ben nasıl olayım aynı,çok yorgunluk var bende habire yatıyorum🙂
inşallah bakalım yoncax, insan ister istemez bu duruma bozuluyor ama benim cidden hiç belirtim yoktu, regl normal yani. evet ya sen de dua et lütfen, sağol canım.