Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

CANIM DR GİTTİM, MİNİK MELEĞİMİN kesesini gösterdi ama bebiş daha çok küçükmüş görünmedi, 15 gün sonra yine gideceğim bebişin kontrolü için inş.. şuan hamd olsun doktor gebeliğimi tescilledi.. Rabbim inş. cümlemize bebişilerimizi kucağımıza almamızı nasip eder... Allaha emanet olun canım..

bilgecim nerdesin... nasılsın... seni çok özledim... teyzesi ultrasanda bebişin kesesi göründü inş. 15 gün sonra kalp atışı ve canlılığını kontrol edecek... daha çok minikmiş teyzesi kalp atışı görülmedi, inş. bi sorun olmaz..
seni çok seviyorum canım...

🙂))))))))))))))))))))senin adına cok sevindim güldünyam.allah kucağına almayı nasip etsin. ne zamandır bu anı bekliyorsun bilmiyorum ama hamileliğnin tadını cıkart.kendine ve bebişine çok iyi bak.ayyyyy ben çok sevindimmmmmmmm.

benim dr girmeme gerek kalmadı.bugun regl oldum.dr geçen ay eşimin kullanması için ilaçlar vermişdi bu gün o ilaçlara başlıyacaz. 3 ay sürecek bu ilaçlar.hepinizin dualarını bekliyorum.inşş bu ilaçların faydasını görürüz ve bende biran önce hamile kalırım.

adına çok sevindim güldünyam inşallah allah isteyenlere verir. biliyoruz elbette hepimiz bir gün minik böceklerimizi kucağımıza alcaz ama allah o güne kadar bize ve eşlerimize sabır versin. benimde ufffacık bi sorunum var oda eğer tedavi edilirse allahın izniyle ne zaman olur bilmiyorum.allah senin kucağına sağlıklı almayı nasip etsin en önemlisi senin için hayırlı evlat olsun canım

Allah razı olsun karamelcim, olsun sıkma canını regl oldum diye Rabbim en uygun güzel zamanda verecektir inş. canım güzel dileklerin için çokkk teşekkü ederim canım dularım sizinle inş...

Allah senden de razı olsun minik melekcim, hepiniz o kadar iyiysiniz ki... inş. Rabbim küçük sorununa en kısa zamanda şifa verir canım... dualarım sizinle...
bugün eşimin köyüne gidicez , dedesi vefat etti inş. yolda çok sarsılmam bugün midem çok bulanıyor.. hayırlısı bakalım.. sizde bana dua edin canım... hepinizi çokk seviyorum...

canım öncelikle başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah sende kendine dikkat et canım bu günler senin için hassas olduğun zamanlar 😉Allaha emanetsin sen ve minik meleğin🙂

Acil işler çıktı birtanem bir süredir yoktum forumda, bugün geldim. Ben de seni özledim canım benim, hadi gözün aydın çok sevindim doktora gitmişsin kesesini görmüşsün. Daha çok miniktir tabi benim yeğenim. Merak etme Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek inşallah. Sen de kendine çok dikkat et emi annesi.

Hayırlısı olsun Karamelcim, inşallah herşey gönlünüze göre olur. Canını sıkma desem de sıkılırsın biliyorum ama yine de kendini üzmemelisin. Herşeyi oluna bırak, en güzeli böyle, kafaya taktıkça hiçbir işe yaramıyor, çok sevdiğim bir insan söylemişti geçenlerde... Stres yaptıkça istediğinden de uzaklaşıyorsun. En önemlisi rahat olmak... Allahın izniyle inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım, dualar seninle...

Allah razı olsun ecmelin, çok teşekkür ederim. dün gece geldik, mezarlıkta resmen doldum🙂... dua ettim bişey olmaz inş. diye ... hamd olsun şuana kadar bir sorun çıkmadı..inş. da çıkmaz...
hepinizi çok ama çok seviyorum canlarım.. Allaha emanet olun..