Fatoşçum az öncede dediğim gibi vücut ihmale gelmez sağlığına dikkat et cnm bnm ... arkadaşlar sonra yine görüşürüz çocuklar kavga etmeye başladı onlarla ilgileneyim biraz.
Penisilin gurubu antibiyotikti ismini yazmam yalnış olabilir belki 6 gün çok kötüydüm bol su iç dediler artık dayanılcak gibi değildi gece 2de acile gittim mecbur kullandım.
Fatoşçum az öncede dediğim gibi vücut ihmale gelmez sağlığına dikkat et cnm bnm ... arkadaşlar sonra yine görüşürüz çocuklar kavga etmeye başladı onlarla ilgileneyim biraz.
tamam hayatımmm çok sağol 2 gün evdeyim zaten biraz dinleneyimm pazartesi burda olurum allahın izniyle 🙂sende kendine iyi bakk canım fazla yormasınlar ufaklıklar seni teyzeleri kızıyo bak hımmmmmm🙂)))
tşk ederim eyşancım..çişimi yapıyorum hiçbir yanma hissetmiyorum..ama bittikten sonra hem ağrı hemde yanma hissediyorum.birde sanki hiç çişimi yapmamışım gibi bir his oluyo..
tşk ederim eyşancım..çişimi yapıyorum hiçbir yanma hissetmiyorum..ama bittikten sonra hem ağrı hemde yanma hissediyorum.birde sanki hiç çişimi yapmamışım gibi bir his oluyo..
netten bakıyorumda bunu yaşayan çok kadın varmış tatlım vajina temziliği ayakları sıcak tutma bol su içme gibi önlemleri var..boşuna annelerimiz atlet giyin çorap giyin demiyorlarmış bir yaz geçti atlet nedir bilmem hiçde sevmiyorum öyle belim açık üşütücem diye korktum şimdi..