Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

31 mayıs - 1 temmuz - 28 temmuz canım son üç ay böyle, şimdi düününce diyelimki çatlama 14 ağs. da oldu o zaman daha 14 günlük bi olay , çıkmaması normal diyorum ama , kendimimi kandırıyorum napıyorum.- bi de sabah ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı bu da bişeye işaretmi , bu arada diyeceksinizki 2. yi istiyorsun hiç mi bişey bilmiyosun 🙂 ilki o kadar karambole geldiki , ilk denememizde oldu ne gün biliyodum ne yumurtlama ne çatlama, ne ateş o yzden bunları soruyorum ...

Son düzenleme:

canım henüz regl olmadıgına göre hamıle olabılırsın ama normal bır regl gecıkmesıde olabılır sen kendını çok kaptırma yınede tatlım ama atesın yüksek çıkmıs bu ıyıye ısaret aslında tabıkı yüksek atesle regl olmuyorsan yanı kendını gözlemle bakalım duruma göre testı tekrarla olmazsa kan testı yaptır bence en dogrusu bu zaten

öyle tabii, beklemekten başka çare yokki zaten ,bakalım pazartesi bi daha yaparım ,tabi regl olmazsam..

nurci günaydın

anladım canım dur bakalım belki regl olmazsın ama kendini çok dinleme tatlım bak ilkinde hiç takmadan olmuş ne güzel bikaç gün bekle bakalım testi tekrarlarsın kafaya taktığın içinde reglin gecikebilir ama umarım bebiştendir bu gecikme