Günaydın melekler , bu sabah test yaptım ve negatif çıktı 🙁 annem henüz erken varsa da çıkmaz diyor.Şimdi yorum ve değerlendirmelerinizi bekliyorum arkadaşlarım detaylar ekte ;
yumurtlama 8-12 ağust. du. 7-8-9-10-11-12-13-14 full çalıştık 🙂 son adet ;28/07 gecesi. adetlerim son aylarda düzensizdi.
Günaydın melekler , bu sabah test yaptım ve negatif çıktı 🙁 annem henüz erken varsa da çıkmaz diyor.Şimdi yorum ve değerlendirmelerinizi bekliyorum arkadaşlarım detaylar ekte ;
yumurtlama 8-12 ağust. du. 7-8-9-10-11-12-13-14 full çalıştık 🙂 son adet ;28/07 gecesi. adetlerim son aylarda düzensizdi.
günaydın canım bence test için acele ettin biraz tam olarak günün düzensizmiş gerçi ama biraz daha bekle bakalım biliyorum sabretmek zor ama düzensiz derken mesela 28 iymiş geçen ay hep önemi atar yoksa geçermi günlerin 28inden öncemi olması gerekiyor benimde günüm geçmişti sanırım çok stres yaptığım için gecikmesine sebep oldum
benim daha 4. günüm ama pek gelmiyo söylemiştim daha öncede denemye başladıktan sonra baya garipleşti düzenim bende işteyim :cry_smile: çok sıkıcı ama napalım idare ediyoruz işte
benim daha 4. günüm ama pek gelmiyo söylemiştim daha öncede denemye başladıktan sonra baya garipleşti düzenim bende işteyim :cry_smile: çok sıkıcı ama napalım idare ediyoruz işte
canım ya adet düzensızlesmeye baslayınca hamıle kalman yakındır derler hep rahım kendını hamılelıge hazırlıyomus ondan düzensız oluyormus tatlım ınsallah senınde öyle olur tatlım