hayır bir zararı olmaz bildiğim kadarıyla..ama 30 dk yatman daha garanti olur..çünkü spermlerin kanallara ulaşması 30 dk sürüyor..sonrasında kalksan bile zaten spermler kanallara girmiş oluyor..o yüzden duş almanda bir sakınca yok bildiğim kadarıyla..
slm kızlar bir sorum olacak ben ilişkiden sonra 20 dakika yatıyorum kalkmadan ama 20 dakikadan sonra hemen duşumu alıyorum acaba spermlere bir zararı olurmu hemen duş almanın
slm nisam bence hiç kalkma ve kesinlikle duş alma, sabah kalkınca alırsın, çünkü daha garanti oluyormuş. duş ılık olmalıymış yoksa sperm ölürmüş. yataktan kalkınca olmuyormuş.
canım benim ya zaten ateşinden de biraz belliydi ama yine bi umut vardır diye hep bekledim neyse kısmet değilmiş be canımm hayırlısı olsun bu arada ekledim tekrar listeye
Evet ateş belli etti gerçekten tatlım. reglimden üç gün önce gelen 2 damla kahverengi leke umutlandırdı beni.sonra yoncax göğüslerim büyüdü demişti. benimkilerde büyümüştü biraz hatta eşime söyledim yok aynı büyümemiş demişti(bu adam öldürcek beni zaten :laugh: )ama regldendi sanırım o dolgunluk. bunlar yüzünden azıcık ümitlenmiştim test bile yapmıştım ama boş çıktı.) neyse artık bütün enerji bu aya inş. 22 eylül bayrama denk geliyo.inş reglim gelmez ve çifte bayram yaparız.
Çok üzülmedim bu ay mrs. m. zaten dr a gitmeye karar vermiştim genel muayene için sanırım ondan. bi sorun yoksa bu ay daha fazla çalışacaz inş. evet artık ona iyice inanıyorum bi vakti vardır.Allahın istediği bi zaman olacaktır diye düşünüyorum.