canım hoşgeldinnn geçmiş olsunn üzülme zatenn insan belli bi süreden sonra alışıyo üzülüyozda ne oluyo hep aynı kendimize yapıyoz boşver sıkma canını gelicek zamanı var elbet melişlerimizin ben listeden sildim seni ama istersen diğer regl tarihini ver onu yazıyım canım
Canım benimm... Herşeyin hayırlısı inş. Senin bebişin de çok nazlı olacak baksana annesini bekletip duruyor.Ama emin ol elbet meleklerimiz bi gün annelerinin kucaklarına gelecekler...Sen canını hiç sıkma canım🙂
Çalışmalara son gaz devam
butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos miray..........................29 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül sultan............................5 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül zuzu.............................12 Eylül cansı14.........................14 Eylül selzeh...........................15 Eylül nur85............................15 Eylül niisam..........................19 Eylül eyşan............................21 Eylül eboş..............................22 Eylül hestia..........................22 Eylül duygum_06..................24 Eylül
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
canım benim ya zaten ateşinden de biraz belliydi ama yine bi umut vardır diye hep bekledim neyse kısmet değilmiş be canımm hayırlısı olsun bu arada ekledim tekrar listeye
Çok üzülmedim bu ay mrs. m. zaten dr a gitmeye karar vermiştim genel muayene için sanırım ondan. bi sorun yoksa bu ay daha fazla çalışacaz inş. evet artık ona iyice inanıyorum bi vakti vardır.Allahın istediği bi zaman olacaktır diye düşünüyorum.
slm kızlar bir sorum olacak ben ilişkiden sonra 20 dakika yatıyorum kalkmadan ama 20 dakikadan sonra hemen duşumu alıyorum acaba spermlere bir zararı olurmu hemen duş almanın