bir arkadaşım 7 aylık hamile, hamilelikten önce jinekolojik muayeneye gitmiş. doktor ona senin yumurtalıkların yavaş çalışıyor hamile kalman geç olabilir demiş. sonra regli bittikten hemen sonra nasıl olsa yumurtlama dönemi değil diye sadece 2 gün korunmasız ilişki yaşamışlar ve kız hamile kalmış. allahın büyüklüğü bu!
sağolsın canım
bende çok farkılı bir belirti yoktu yada ben beklemediğim içinmi ki.sadece 8-9 gündür hafif hafif kasıklarımda ağrı oluyordu.
Halada öyle ara ara hafif ağrı oluyo.göğüslerim denemeye başladığımdan beridir şişiyor zaten🙂
adetim geçindce test yapma gereği duydum.bide
butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos miray..........................29 Ağustos hestia..........................28-30 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül sultan............................5 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül zuzu.............................12 Eylül cansı14.........................14 Eylül selzeh...........................15 Eylül nur85............................15 Eylül niisam..........................19 Eylül eyşan............................21 Eylül eboş..............................22 Eylül duygum_06..................24 Eylül
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
sağolsın canım
bende çok farkılı bir belirti yoktu yada ben beklemediğim içinmi ki.sadece 8-9 gündür hafif hafif kasıklarımda ağrı oluyordu.
Halada öyle ara ara hafif ağrı oluyo.göğüslerim denemeye başladığımdan beridir şişiyor zaten🙂
adetim geçindce test yapma gereği duydum.bide geçen ay ADETİM İKİ GÜN GEÇİKTİ HİÇ ŞAŞMAZDI.HERKES DENEMEYE DEVAM ET KESİNLİKLE ÖBÜR AY OLUR DEDİ.VÜCUT ARIYORMUŞ ÖLYLE OLUNCA.ORDAN VARDI ÜMİDİM
sağolsın canım
adetim geçindce test yapma gereği duydum.bide