Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bamya yemeği
pilav
salata
sütlaç
soğanları saymıyorum zaten onlar hep var🙂

ohhhh ne güzel sen evdesın yapmak kolay olur esın gelıncede hazır hersey ne güzel olur bende bu aksam ne yapsam dıye düşünüyorumya daha eve gıdıcem hazırlıcam falan fılan sogansız olmaz zaten artık ne kadar yıyonuz kız sogan salatadamı yoksa ayrımı bırde 1 soganı ıkıznızmı yıyorsunuz yoksa 1 sen 1 o mu yıyıyor canım

kızlar günaydın🙂ben öğlene kadar yatıyorumda ramazan malum gece geç yatıyorum🙂vahidem canım allah ana sağlık versin,umarım bir dahaki aya.
kızlar bişey sorcm ama utanıyorum🙂))))adetime 10 gün kadar var.cinsel istekde artış var offfff yaaaa.utanıyorum.ama adet belirtisimidir hamilelikmi.bilen varmı paylaşın lütfen.

canım 1 yumurta büyüklüğünde 2 soğan ben 2 soğan eşim yiyiyor.öyle alıştık ki,soğan olmazssa yemekte bişey eksikmiş gibi geliyor valla pazardan 3 kilo fılan alıyorum 2 haftada 1🙂

canım adete 10 gün kala ben hiiiiç istememiştim,halada yapmıyoz o gün bugündür 1kerecik yaptık🙂

valla canım bu belirti karşısında yorum yapamıcam hiç biyerde okumadım gebelik belirtisi die tabi kişiden kişiye değişiklik gösteriyoutanma canım neden utanacaksın canım daha başka belirtilerin varmı

haaa bu arada o 1 kerecik yaptığımızdada bende yanma olmuştu,hamilelilkle ilgisi varmıydı bilmiyorum ama o zaman daha bilmiyordum hamile olduğu mu