Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben yakınımda sadece sizlerle paylaşıyorum bunları saolun sizler benim yanımdasınız eşimi daha fazla üzmemek için dün akşam umursamazlıktan geldim napalım dedim siz gerçekten arkadaşsınız

bencede herkesle konusmamak gerek çünkü o zaman hep burunlarını sokuyorlar herseyın içine sonrasında da üzülen bız oluyoruz en yakın hıssettıgın kısıyle konusursun ancak öyle

kızlar sızlere bırsey sorucam ben hergün 1 kupa yesıl çay içiyorum acaba yesıl çayın hamıle kalmaya engel bır durum yaratıyormu bılenınız varmı

kızlar sızlere bırsey sorucam ben hergün 1 kupa yesıl çay içiyorum acaba yesıl çayın hamıle kalmaya engel bır durum yaratıyormu bılenınız varmı
tatlım ben adaçayı yeşilçay falan hamile olduğunu öğrendikten sonra bırakılması gerektiğini biliyorum..ama hamile oluşumunda etkenmi bilemicem..ama burda bi keresinde eşi mümessil olan bir arkadaşa doktor yeşilçayın içilmemesi gerektiğini anlatmıştı onu hatırlıyorum..

onu bılıyorum canımda önemlı olan öncesınde sorun yaratıyormu acaba ona takıldı kafam sorayım dedım sagol tatlım sen nasılsın