yalnız bu durumu aklından çıkar, çünkü ister istemez psikolojik olarak regli kendimiz de engelleyebiliyoruz. ben bu durumu geçen ay yaşadım, üstelik belirtiler de vardı ama psikolojikmiş tamamen, rahatla sabret, inşallah pozitif çıkar 🙂
3 gün önce 2 damla lekelenme oldu.sonra gelmedi. Bende ümitlendim tabi.evde test vardı dün yaptım.27. günüydü reglimin.negatif çıktı tabi(testte ziyan oldu işte :laugh: ) evde test bulundurmayacağım artık. ama bu sabah biraz daha geldi kahverengi lekelerden.tam sökülemiyo galiba.selzehinki gibi oldu benimde. bugün yarın başlar.Off ya olmayacak diye çok korkuyorum.....
canım sıkıntı yapma sökülür gelır merak etme çok sıkarsan kendını gelmesıde zaman alır tatlım benım her ay önce lekelenmem olur sonra baslar reglım zaten hep böyleydı benım yanı ama senınkını bılemem canım
anladım hayırlısı artık, ama test için erken davranmışsın, dayanamadın değil mi 🙂 bu lekelenmenin iki anlamı var, ya yerleşme için ya da reglin ben geliyorum demesi. allah hayırlısını versin canım hepimiz için.[/QUOT
Zaten test yapmadan reglinin geçmesini bekleyenlere gıptayla bakıyorum🙂 Seninde az kaldı değil mi?İnş senin güzel haberlerini alırız.
butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos miray..........................29 Ağustos hestia..........................28-30 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos zeynepsuvekaan.................1Eylül umutsuz_reyhan.............2 Eylül sultan............................5 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül zuzu.............................12 Eylül cansı14.........................14 Eylül selzeh...........................15 Eylül nur85............................15 Eylül niisam..........................19 Eylül eyşan............................21 Eylül eboş..............................22 Eylül duygum_06..................24 Eylül
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
anladım hayırlısı artık, ama test için erken davranmışsın, dayanamadın değil mi 🙂 bu lekelenmenin iki anlamı var, ya yerleşme için ya da reglin ben geliyorum demesi. allah hayırlısını versin canım hepimiz için.[/QUOT
Zaten test yapmadan reglinin geçmesini bekleyenlere gıptayla bakıyorum🙂 Seninde az kaldı değil mi?İnş senin güzel haberlerini alırız.
işte sabırla ilgili, hepimiz sabretmek zorundayız. evet benim yarın ya da cuma günü regl günüm. çok performans gösteremedik, belirti de yok, bu yüzden ben regli bekliyorum. teşekkür ederim iyi dileklerin için. bu mübarek ayda inşallah çok kısa sürede hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
Ayy Selzehcim iiym canım nasıl olayım beklemedeyim bakalım.Ama görünüyor ki belirtilere kendini kaptırmamak lazım ben de kendimi dinlemiyorum.En büyük belirti bence adetin gecikmesi ve ben de onu bekleyeceğim.
Allah herkesin gönlüne göre versin inş.
Ayy Selzehcim iiym canım nasıl olayım beklemedeyim bakalım.Ama görünüyor ki belirtilere kendini kaptırmamak lazım ben de kendimi dinlemiyorum.En büyük belirti bence adetin gecikmesi ve ben de onu bekleyeceğim.
Allah herkesin gönlüne göre versin inş.