benim biraz bilgim var ama ben değilde eltim çektirmiş iki defa biraz zor oluyomuş heralde seni korkutmak istemem sakın yanlış anlama eltim bi ölü doğum yapmış ve ardından çekilmiş bu rahim filmi baya bi kötüydü diye anlatmıştı çektirmeye giderken yanına ped almayı unutma bikaç tane tamammı tatlım
günaydın canım anlat bakalım bu ay neler yaptın hamıle kalmak için ne kadar sıklıkta çalışma yaptın ne kadar yattın hepsını anlatta bızlerde yararlanalım
günaydın kızlarrrrr......... hadi bakalım yeni gün ve yeni haberler sizlerden güzel haberler duymak istiyoruz, ben inanıyorum ki bu mübarek ayda baya bi hamiş anne çıkarıcazzz. Allahım hepinizin kalbine göre versin ve sizlerin hep yanında olsun canlarımmm🙂
hoşbuldum .28/07 satım bugün yarın bekliyorum ( aslında beklemiyorum) bende yumurtlama haftası ( 7-14 temmuz ) hergün ilişki+ayaklarım havada yatakta bir saat bekledim.Rabbim bana da nasip eder inşallah ....Bekliyorummm
günaydın kızlar nasılsınız dun hastaneye gıttım utrasyonda bebısımı net olarak gordum allahımın ıznıyle bebısım elını agzına goturmustu cok duygulandım sankı ılk kez yasamıs gıbıyım
günaydın kızlar nasılsınız dun hastaneye gıttım utrasyonda bebısımı net olarak gordum allahımın ıznıyle bebısım elını agzına goturmustu cok duygulandım sankı ılk kez yasamıs gıbıyım
hoşbuldum .28/07 satım bugün yarın bekliyorum ( aslında beklemiyorum) bende yumurtlama haftası ( 7-14 temmuz ) hergün ilişki+ayaklarım havada yatakta bir saat bekledim.Rabbim bana da nasip eder inşallah ....Bekliyorummm