Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar nasılsınız....foruma girene kadar anam ağladı.site hata veriyodu hep sonunda girebildim.ve sizlere haberim var test yaptım bu sabah sanırım hamileyim.bir şaşkınım ve bir tuhafımm

yoncax bitanem yataktan kaktım nete girdim yaaa kurban olim anne oluyosun allah kokusunu duymayıda nasip etsin bitanem ya inan çok sevindim bildiğin gibi değil sanki ben anne olucakmışım gibi mutluyum bi meleğimiz daha oluyo ve buralar böle meleklerle şenleniyo çokkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın canım evet bu aralar çabuk acıkıyorum nedense.hcg 826,11-4 haftalıga göre iyi mi acaba canım ya bu deger bilmiyorum

günaydın kızlar nasılsınız....foruma girene kadar anam ağladı.site hata veriyodu hep sonunda girebildim.ve sizlere haberim var test yaptım bu sabah sanırım hamileyim.bir şaşkınım ve bir tuhafımm

günaydın cnm çok sevindim ya...test nasıl çıktı silikmi ?iki gün geçmiş hemen gitte kan tahlili ver cnm bence sonucu öğren çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah

tebrik ederim canım ne mutlu sizlere anne oluyosunuz dua edin bizlerede bizde anne olalım kendinize dikkat edin meleklerimizi koruyun tamammı tatlım allah analı babalı büyütsün

günaydın canım ,gerçekten mi kızzzz,anlatsana nasıl yaptın çift çizgi mi yani
aayyyyy canım tebrik ederimmmmm

canım benim çoook teşekkür ederim evet meleğim fazla nazlanmadan geldi çok şükür
,Allahım sizlerede en kısa zamanda nasib eder inşallah.

günaydın cnm çok sevindim ya...test nasıl çıktı silikmi ?iki gün geçmiş hemen gitte kan tahlili ver cnm bence sonucu öğren çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah

saol canım ya çok tuhafım .birinci çizgi bayağı belliydi ikinci çizgide belliydi ama diğerine göre biraz daha soluktu.bugün kan testi yapmayı düşünüyorum.darısı isteyen herkesin başına işaallah.burası uğurlu geldi bana

ne güzel çok sevindim adına cnm hemen gitte ver testi sonrada sonucu yaz bize hadi bekliyoruz seni ayyyy ne güzel bir sürü hamile olduuu!!!