Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mrs.mmerhaba canım.bu belirtilere çok takar olduk.belki hamilelikdir ...çünkü herkesin belirtisi farklı.bende adet öncsi animasyol filmlerde ble ağlıyorum,hatta ağlarken kendime anlam veremiyorum ne garip...canım hepimiz allahtan sabır diliyorum.inşallah yarında hamile haberi our burada böylece ümitlerimiz artar.senbiraz rahatla canım ne ypalım kısmet.benim sivilceler belirdi adetime daha 12 gn var.canım sıkılıyor ama elden ne gelir

evet canım teşekkür ederim, zaten bu ay hiçbir şeyi hamileliğe yormadım, ona dair bir belirti de olmadı, olmadığı için rahatım. ama bugün regl belirtilerim başladı. hepimiz için hayırlısı inşallah.

Canımcım!Haberi ilk okuyan kişi bendim;ilk tebrik eden de 🙂 Ama tabi o yoğunlukta gözünden kaçabileceğinden emin olduğum için;tekrar söylemek istedim.

T E B R İ K E D E R İ M

Allah inşallah kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip eder!Bundan sonra daha çok dikkat et kendine olurmu! 🙂

Hadi yaaaa 🙂 İnanamıyorum gülüm ben sana yaaa...Hakikaten elinizden gelen herşeyi yaptınız eşin de sen de.Beslenmeden tut ,görev icabına kadar 😉 Ama çocuk doğunca sakın 'görev icabı oldun yavrum sen,o bir aşk gecesi değildi deme!'
😉

Tekrar tebrik ederim canım arkadaşım.Ben de yazdıklarımı okumamış olabilirsin diye biraz önce bir tane daha gönderdim;son sayfaya kadar okumayı bekleyemeyip.Oysa bir sayfa daha okusam görecekmişim yazdığını 🙂

Herşey nasip kısmet;Allah sağlıkla doğduğunu görmeyi de nasip etsin sana .

ayy evet kız sabahtan beri rüyada gibiyim,alışamadım hala bu fikre,onun varlığına🙂
ya canım allah analı babalı buyutsun canım bı türlu yazamadım yazdım okunmadı bızım burda netlerde sorun var guya güçlendırme yaptılar canım çok sevındım senın adına insallah bızlerede verır allahım bıze dua ett canım tamammı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

hazal3............................3 Ağustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

vahide-m.....................20 21 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
nurci...........................23 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos

miray..........................29 Ağustos
hestia..........................28-30 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül

sultan............................5 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül

zuzu.............................12 Eylül
cansı14.........................14 Eylül
selzeh...........................15 Eylül
nur85............................15 Eylül
niisam..........................19 Eylül
eyşan............................21 Eylül
eboş..............................22 Eylül
duygum_06..................24 Ağustos

HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)

EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)

Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)

incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)

SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr

Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)

Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)

ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)

yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)

canım benim çok teşekkür ederim,okumam mı önce senin mesjını okudum tabiki dün,tabi o şaşkınlıkla alıntı yaparak cevap veremedim ayrıca yazdım.inan dünden beri rüyada gibiyim hala alışamadım bu fikre,şimdilerde yeniyim ya hapşursam ,tıksırsam ona zarar gelecekmiş gibi geliyor bana,birde koca gece elim karnımda uyumuşum eşim söyledi🙂hayırlısı bakalım alışırım heralde.
bu arada sen sanırım kasıma kadar düşünmüyoruz demişsin niye tatlım ya ne oldu ki?

canım çok teşekkür ederim,Allahım en kısa zamanda sizlerede nasib eder inşallah🙂

günaydın kızlar günaydın yoncacım gece boyu elin karnında uyudun demek insan sarhoş gibi oluyo mutluluktan sabahta aç kalktınmı ben ilk sabah deli gibi aç kalkıp süt içmiştim cnm ya ben okuyamadım hcg kaç çıktı?