Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selammm meleklerr . . .

uzun süredir giremiyorum çünkü iş yerinde acayip bi yoğunluk var fırsat bulamıyorum bu yüzden..evdede internet yok🙁ama artık biraz gevşedi işler umarım bundan soora sizinle beraber olabilirim öptüm fıstıklar şimdilik hepinizi........

Karamelcm canım bi test al istersen benimki günüm 3 gün gecikince belli olmuştu bende yarın doktora gideceğim inş. Rabbimden dilerimki hamişsindir canım... bekliyoruz haberini..

yada bir kaç gün daha bekle öyle al testi, ben 3 gün arayla farklı markalar aldım... hayırlısı olur canıım inş.

slm güldünyam.benim bu günle beraber 12 gün oldu.ben idrar testi yaptırmadım hiç.10. günümde Kesin sonuç alabilmek için kan testi yaptırdım ve bebek yokmuş. artık önümüzdeki pazartesi dr gitmeyi düşünüyorum.zannetmiyorum ama belki yanılmışdır diye test yada en azından neden regl olmadığımı öğrenirim.senin adına çokkk sevindim.inş allah kucağına almayıda nasip eder.

Allah razı olsun karamelcim, bu arada sana dua ederken ne diyeceğimi şaşırdım karamel diye dua ettim artık napayım🙂... canım kan testini ben bilmiyorum. idrar testinde çıkmıştı benimki, bugünde nasipse inş. doktora gideceğim ... banada dua edin canlarım ya çok heycanlıyım...
Rabbim inşallah hepimize minik meleklerimi nasip eder..
Allaha emanet ol canım..

güldünyam allah içimi biliyor inan hergece yatarken allahdan benim gibi bebek özlemi çekenler için önce herkeze hayırlısıyla sağlıklı bir bebek için dua ediyorum sonra kendim için ediyorum.senin bizlere vereceğin haber hepimize moral olacak .o zaman daha cok umutlanacam bır gun benımde olacak dıye.ben inanıyorum hayırlı haberlerle döneceksin bize.biran önce haberini bekliyorum.

bu arada bu gün 13. günüm ve hala regl olmadım.

hoşgeldiniz karamel ve güllüper umarım iyi vakit geçiririz. inşallah allah hepimize gönlümüzdeki bebişleri kucağımıza almayı nasip eder. hepimiz birbirimize duacıyız....

saol minikmelek.allah dualarımı kabul etsin.hepimizin isteği o kucağmıza bebeklerimizi almak.

güldünyam dr gittinmi? merak ettim canım.hayırlı haberlerini bekliyorum..