Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ecem benim umut kaynağımsın biliomusun benimde yaklaşık 1 sene olunca..bugün adet oldum ve herzamankki gibi terör estiriyorum evde

canım hayırlısı olsun, ecemin 1,5 yıl sonraydı yanılmıyorsam...canını üzme daha doğrusu üzmeyelim, stres de engelliyor. allahım bu mübarek ayda hepimize hayırlı bebişler versin inşallah

Bebek sahibi olmak için ne yemeli, ne yememeli?İngiliz BBC kanalı, uzman doktorlar tarafından hazırlanan “çocuk sahibi olma reçetesini” yayınladı...

Buna göre anne adaylarının hamile kalmak için dikkat etmesi gerekenler şunlar:

* Ekmek, makarna, patates, düşük yağlı süt, yoğurt, peynir, yumurta, balık ve kırmızı et tüketmekten vazgeçmemeli...

* Margarin, krema, çikolata ve kolalı içeceklerden kesinlikle uzak durmalı.

* Baba adaylarının ise içerdiği ağır metaller nedeniyle sperm sayılarını düşüren deniz ürünlerinden ve yumurtadan uzak durması

canım hayırlısı olsun, ecemin 1,5 yıl sonraydı yanılmıyorsam...canını üzme daha doğrusu üzmeyelim, stres de engelliyor. allahım bu mübarek ayda hepimize hayırlı bebişler versin inşallah
işte demekle olmuyor tatlım çok takıntılı bir insanım hayatımda yolunda gitmeyen birşey aşırı rahatsızlık veriyor bana evimde musluk bozulsun ve aynı gün yapılmasın fırtına kopartırım en basit örnek bu..şimdi taktımya bebeğe ki ben doktorada gittim eşimde gitti hiç sorun yoktu ama kafaya taktığımı söyledim doktora kızdı işte sebebini kendin söylüyorsun dedi..oturmaya gidiioz kayınvalidemle ikramlardan az yesem varmı bebek diolar çok yesem varmı bebek diolar gıcık oluyorum eşimin ailesi çok anlayışlı allahtan askerlikolunca düşünmüyoruz diyorum kapanıyor..ama işte gelde takma bi yere gidesim gelmiyor ya

eyşancım bugün doğumuna 35 gün kalan yakın bir arkadaşımla görüştüm. kendisi 5. ayda hamile kalmış. ilk 4 ayda hamile kalamayınca 4 ay boyunca bizim çocuğumuz olmayacak herhalde deyip evde kafayı resmen yemiş, sonra eşiyle rahatlayıp kafalarından bunu atmışlar, kısmetse olur deyip bu konuyu bir kenara atmışlar ve 5. ayda hemen hamile kalmış.
Dediği şey beynin rahat olmasıymış. Bir bilgi daha verdi, regl de sekte yani gecikme yaşanmaya başlıyorsa hamilelik geliyor demekmiş. hamile kalmadan önceki 4 ayda onun regli 28 günde olması gerekirken daha uzun sürelerde olmuş, yani hep gecikme yaşamış.
Artık kısmet hepimiz için.

anladım sen sabırsızsın, istediğin şey hemen gerçekleşsin istiyorsun. ama bir şeyi unutuyorsun, hiçbirimiz peri değiliz ve elimizde sihirli değneklerimiz de yok, işte elde edemediğimiz çok şey oluyor sadece bebiş dedğil. sabret beynini rahatlat canım, bak eşinin ailesi de anlayışlıymış daha ne en azından baskı yok

evet canım haklısın bu halimle eşimide huzursuz ediyorum..rabbimin beklediği hayırlı bir vakit var diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..haftaya doktora gideceğim bu yüzden biraz daha umutluyum tedaviye başlarız artık ..garip ama doktora gitmek bana iyi geliyor umutlandırıyor tabi kötü birşey olmadıkça bu arada iyiki varsın rahatlattın beni..

selam kızlar sonucu yazıp çıkmam gerekiyor test yaptım yine negatif çıktı ama bu seferde yine c ve t nin arasındaydı herneyse sonuç negatif eşimde git kan ver sende rahatla bende dedi kan verdim geldim sonuç yarın akşam belli olacak bakalım hayırlısı Allahtan beklicez tabi yarına kadar regl olmazsam artık olsamda yapacak bişey yok kısmet böyleymiş beklicem bebeğime kavuşmayı Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olacak kendinize iyi bakın haber verip çıkayım dedim öpüldünüz melekler...

rica ederim, bu sitede yeni üyeyim ama buradaki dayanışma benim çok hoşuma gidiyor, herkes birbirinin elinden tutmaya çalışıyor.inşallah hakkınızda hayırlısı evet hemen dr la iletişime geçersen belki daha da çabuklaşır. illa olsun demeyelim, bebişin yüzüne hasret kalırız allah korusun....inşallah hayırlısıyla bebişlerimiz olsun, kucaklarımız dolsun.

canım bız senınle aynıyız evde bırsey bozulsun o ılla o gün olacak benı sıkıyor olmazsa kıyamet kopuyor evde eeee sımdı bebek olayı daha da önemlı ıyıce taktık kafaya o yuzden gelmıyor meleklerımız aynı bızde cumartesı kayınvalıdeme gıttık kapıdan gırdık nasılsınız ıyımısınız 2. soru yokmu bebek daha dur bısmıllah dedımya esımde dedı daha düşünmüyoruz kapatın konuyu dedı düşünüyoruz desek kımbılır neler olacak olmadımı daha neden olmuyor sonra ye kafayı ıyıce rahat olmamız lazım bızım rahat ama nasıl

hayırlısı olsun vahidem, inşallah regl olmazsın..haberini bekliyoruz