Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

teşekkür ederim canım,inşallah seninde adetin hamişlikten gecikmiştir bitanem hayırlısı senden de güzel haberler alırız inşallah.

canım ne dıcem benımde ayaklarım çok üsüdü bu ay dondu resmen esım bıle dedı ne bu aykların sankı buzlukta tutmusun dıye hiç ısıtamıyordum acaba dedım ama malesef regl oldum canım ınsallah senın hamıslıkten olacak çünkü senın belırtılerın var

bakalım canım ya hayırlısı beklemekten başka çare yok inşallah bebiştendir bu üşümelerimiz

Inşallah

teşekkür ederim canım,inşallah seninde adetin hamişlikten gecikmiştir bitanem hayırlısı senden de güzel haberler alırız inşallah.
4.ayım bu ay belkide çok kafaya takıyorum ondanmı olmuyor anlamadım.ama listedeki arkadaşların isimlerini not ettim dua ediyorum hep.isim isim dua etmenin faydasına çok iananırım.hepsini çok iyi anlıyorum çünkü.bana da dua edin🙁
bu gün geçmez artık bana

ya bilmiyorum inşallah öyledir ben yanarım çünkü regl olcağım zaman ateş basar beni ama nerdeyse 1 haftadır üşüyorum yorgana sarılıp yatıyorum ısınamıyorum sonra bi kalkıyorum tere karışmışım anlamadım valla ama bu ay baya tuhaf şeyler gözlemledim kendimde hani herşey psikolojik olabilir diyorum ama benim için en önemlisi kahverengi akıntıydı bide kasıklarımdaki batmalar