anladım canım o zaman benimki baya bi belli oldu sonradan demekki pozitif olma ihtimali yüksek demek ki.kız hala inanasım gelmiyor heyecanla internete bakıyorum sonuç için,demekki test yapacak arkadaşlar kesinlikle adeti 1-2 gün geçirmeliler,biz pazar yapacaktık ama ne olur ne olmaz diye bekledik 1 gün daha
evet canım haklısın kesin sonuç için beklemek gerekiyor demekki bende günümde yaptım ama çıkmadı belki varsa şimdi belli olur ya çok sevindim senin adına içini ferah tut hamilesin sen tadını çıkar
evet canım haklısın kesin sonuç için beklemek gerekiyor demekki bende günümde yaptım ama çıkmadı belki varsa şimdi belli olur ya çok sevindim senin adına içini ferah tut hamilesin sen tadını çıkar
demekkı senınde vaktın gelmıs canım hadı bakalım sende saat 3 gıbı yap da alalım güzel haberını yıncax da saaat 3 te bakacak ınternete ıkınızdende güzel haberler gelsın aynı anda
demekkı senınde vaktın gelmıs canım hadı bakalım sende saat 3 gıbı yap da alalım güzel haberını yıncax da saaat 3 te bakacak ınternete ıkınızdende güzel haberler gelsın aynı anda
kış güneşide ben üşüyorum demişti o yüzden sordum bende çok üşüyorum ayaklarımı ısıtamıyorum bir türlü hadi bakalım görücez artık sonuca göre ak mı kara mı hakkımızda hayırlısı
Yoncax tebrik ederim.çok sevimdim..allah kucağına aldığın günleride göstersin
bende bekliyorum dündü normalde ama geçen ay 2 gün geçiktiği için yarını da beklicem.ama senin yazdıklarını okudum sendeki belirtilerden hiçbiri yok.sadece hafif sancım alıyor ara ara.
Hayırlısı artık bir şey diyemiyorum🙁
vahidem normalde benim ayaklarım regle yakın üşür ama bu sefer 10-15 gündür bir soğuma hissediyorum hatta bu sıcakta ne bu üşüme diyordum ama hamileliğe yormuyorum çünkü hç belirtim yok, 3 ya da 4 güne kadar reglim gelecek 🙁