hazal3............................3 Ağustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) vahide-m.....................20 21 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz) duygum_06..................23 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz) nurci...........................23 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos miray..........................29 Ağustos hestia..........................28-30 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül sultan............................5 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül zuzu.............................12 Eylül cansı14.........................14 Eylül selzeh...........................15 Eylül nur85............................15 Eylül niisam..........................19 Eylül eyşan............................21 Eylül eboş..............................22 Eylül
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
açıkçası hiçbir belirti yok, arada kasık ağrısı oluyor ama az. bu yüzden regli bekliyorum. büyük ihtimal bende bebiş yok, inşallah en kısa sürede olur çok istiyorummmm.
canım çok teşekkür ederim,ama daha kesin degil belirtileri yazmadan ben sana bişey sorayım.şimdi sen test yaptın ya,negatif çıkmıştı hani,azcık bile olsa 2. çizgi gözükmemişmiydi sadece 1 tanemi vardı yani,nasıldı anlatsana ben ilk defa böyle bir aletle karşılaştığım için bilemedim kız
fatoşşşşş selzeh kızlar nasılsınız ben sizi çok öslüyom yaa okadar merak ettim ki selzeh seni düngünündü ama regl olmuşsun canım hayırlısı diyoruz hep en yakın ve hayırlı vakitte gelsin inş meleğin canım hepimizin inş
canım çok teşekkür ederim,ama daha kesin degil belirtileri yazmadan ben sana bişey sorayım.şimdi sen test yaptın ya,negatif çıkmıştı hani,azcık bile olsa 2. çizgi gözükmemişmiydi sadece 1 tanemi vardı yani,nasıldı anlatsana ben ilk defa böyle bir aletle karşılaştığım için bilemedim kız
bende 1 çizgi vardı canım ama benim testte bi tahaflık vardı alttaki kağıt kaymış gibiydi tek çizgi c ve t nin arasında duruyordu yani sonuçta tek çizgiydi 2. çizgiye dair hiçbişey görememiştim canım hafif bile olsa bi pembelik belli olurdu herhalde
bende 1 çizgi vardı canım ama benim testte bi tahaflık vardı alttaki kağıt kaymış gibiydi tek çizgi c ve t nin arasında duruyordu yani sonuçta tek çizgiydi 2. çizgiye dair hiçbişey görememiştim canım hafif bile olsa bi pembelik belli olurdu herhalde
anladım canım o zaman benimki baya bi belli oldu sonradan demekki pozitif olma ihtimali yüksek demek ki.kız hala inanasım gelmiyor heyecanla internete bakıyorum sonuç için,demekki test yapacak arkadaşlar kesinlikle adeti 1-2 gün geçirmeliler,biz pazar yapacaktık ama ne olur ne olmaz diye bekledik 1 gün daha