Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canım haklısın tabide ne kadar yapabilirsem bu arada ilk aydanmı hamile kaldın yoksa arada kendine böyle bir süre vererek telkinemi başvurdun?mantıklı geldi

canım benım cuma lekelenmem oldu durdu cumartesı lekelenme baya oldu hatta azcık kırmızı bıle gördüm pazarda aynı sekılde oldu yanı böyle akmadı kan gıbı bu sabah akmaya basladı tam olarak ve kasıklarım agrıyor zaten canım ben hep kanı gördügüm günden sayarım zaten lekelenme oldugu günlerı saymam tatlım 15 eylül yazdım ama zaten regl olacaksam o günlerde baslar lekelenmem 1-2 günede oluyorum zaten alıstım ben bu duruma anlıyorum yanı

evet canım 18 eylül ben lısteye 15 eylül yazdım ama bugün kanamam tamamen söküldü aslında bugüne görede eylül 17 oluyor canım regl tarıhım bılmıyorumya artık kısmet
hımmm adet başladığında tam şevval olmuyor tabi,ama olsun en kötü ihtimalle ondan sonraki ay demekki
sen yinede bu ay gelecekmiş gibi devam🙂

hımmm adet başladığında tam şevval olmuyor tabi,ama olsun en kötü ihtimalle ondan sonraki ay demekki
sen yinede bu ay gelecekmiş gibi devam🙂

evet canım öyle görünüyor ama bellıde olmaz yanı bu ayda gelebılır gelmeyedebılır sevval ayında da gelebılır gelmeyedebılır yanı sonuçta kesın degıl sevvalda gelecek dıye tatlımya sadece biz öyle düşündük bılıyorsun canım