Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımcım tebrik ettim ama burdan tebrik etmek istedimmm ne güzelll demek bir anne adayımız daha çıktı yola muhteşemmm kanda da çıkar artıkk canım ya sonuçta idrarda çıkmışya hiç korkma bence herşey süperrrrr

ayyyy canımya kımbılır nasıl güzel bır duygudur Allah ım herkese nasıp etsın ınsallah tatlım

Hayırlı günler arkadaşlar bebek bekleyenlere en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz ianşallah hamiş arkadaşlarımda ALLAH kolaylık versin hepinize yardımcınız olsun kendinize iyi bakın.....
hayırlı günler segülcüm ben çok uzun zamndır giremiyorum okadar çok yazmışsınız ki yetişemiyorum yaa.hamilelik nasıl gidiyo canım inşallah herşey yolundadır Rabbim yardımcınızolsun

Yaz güneşi kasık ağrıların rahim büyüyo diye yazıyo internette onunla bağlantılı olmasın bağlar gerilip gevşiyormuş ondandır belki drun ne dedi sen yinede istirahatine devam et dikkat et cnm.
cnm dr bebek yukarı cıkmamıs o yuzden gerılıyomus ayagımı altına bı yastık koyup dınlenmem gerekıyomus dr oyle dedı fazla ayakta kalmıcam dedı ama nerde 5 yasında oğlum var onun pesınde kosmaktan oturamıyorum bıle ama bu aralar daha iyiyim cnm

canım benim inşallah,seninde meleğin en kısa zamanda gelir bitanem ya,ama ben bu ay hiç olumsuz düşünmedim yani hakikaten rahatlık diyorlar ya doğru kendime 6 ay süre verdim eğer adet olsaydım da üzülmeyecektim.nasıl olsa 5 ay daha var diyecektim,yani acele etmediğini beynin bi şekilde algılaması gerekiyor,eğer beyin acele olayına adapte olursa sanırım o zaman ters tepiyor

selam canım ıyıyız sen nasılsın bızde senı özlüyoruz canımya evet canım oldum regl kısmet artık Allah ım ne zaman nasıp ederse o zaman gelecek ınsallah en kısa zamanda gelır meleklerımız