iyiyim cnm bebişte iyi dedı dr amcası kalp atısı cok duzgun dedı yok cnm 9 hafta 4 gunluk cnm sen nasılsın senın bebıs nasıl bulantın felan cok soru sordum galıba
Nedemek sor cnm kalp atışlarını bende gördüm çok şükür 9 haftaya yakın benimkide sen enson adetini ne zman görmüştün.Mide bulantıların azaldımı bak bende sordum ....Benim mide bulantılarım rahatsız ediyor bayağı suyun bile tadı yok bugün oruç tutamadım mesela hayırlısı artık.
kızlar nasılsınız🙂herkese tek tek yazamadım ama tümden herkese desteklerinizden ve tebriklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.sağlık ocağına gittik orda kantesti olmuyormuş bizi başka yere gönderdiler,kan verdim ama sonuç internetten 3-4 gibi belli olacakmış o belli olana kadar hala kendimi hamile gibi görmüyorum🙂
Bak şimdiii....🙂
Sen hep o çift çizgiyi gör hem de hamile olarak görmüyorum kendimi de...
Hadi bakalım canım yaaa çok mutlu oldum inan belirtilerinin en ince ayrıntısını yaz bize bak tamam mı???
hazal3............................3 Ağustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) vahide-m.....................20 21 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz) duygum_06..................23 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz) nurci...........................23 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos miray..........................29 Ağustos hestia..........................28-30 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül sultan............................5 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül zuzu.............................12 Eylül cansı14.........................14 Eylül selzeh...........................15 Eylül nur85............................15 Eylül niisam..........................19 Eylül eboş.............................22 Eylül
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
hiç kaçışın yok yoncacım senin o kasık ağrıları çift çizgi kesin hamilesin öle sevindimki allahım sana aratmadan hemen nasip etti ne güzel cnm inaşallah tamamına erdirir rabbim
Nedemek sor cnm kalp atışlarını bende gördüm çok şükür 9 haftaya yakın benimkide sen enson adetini ne zman görmüştün.Mide bulantıların azaldımı bak bende sordum ....Benim mide bulantılarım rahatsız ediyor bayağı suyun bile tadı yok bugün oruç tutamadım mesela hayırlısı artık.
cnm benı en son 19 hazıranda gordum mıde bulantım cok kotu benım bısey yıyemıyorum 4 kılo vermısım 2 haftada dr onemlı degıl 3
aydan sonra vermemen gerekıyo dedı bıde benım kasık agrım cok fazla rısklı anıyacagın yatıyorum devamlı
Hoşbulduk özel meleğim kendini çok yıpratıyorsun üzülüyorum sana ...Güzel resim için teşekkür ederim hayırlısıyla eli ayağı düzgün sağlıklı Rabbime hayırlı kul bizede hayırlı evlat olması dileğiyle benimde şirinmi şirin bir kızım olur inşallah.....İki oğlandan sonra kız evlat sevgisinide tadarım hayırlıysa tabii inşallah....