carizmam alllah hepimizin hakkında hayırlısını versin meleğim ve dediğin gibi her şerrin icinde bir hayır her hayrın içinde bir şer var..
Elbet birgün burada sevinçle hepimiz hamiş haberlerimizi vereceğiz ben buna inanıyorum..
Ben kısa bir süreliğine hamişlik olayını ertelemek durumundayım bazı sebeplerden dolayı...
Ama yinede tüm kalbim sizinle , umarım en kısa zamanda bu konudaki tüm melekler hamiş haberlerini bizlerle paylaşırlar hepbirlikte küçük meleklerimizi bekleriz.
Gülgüzeli..................22 Temmuz(haber var mı?) Babyboy..................14 Ağustos(haber var mı?) Patricia....................17 Ağustos(haber var mı?) zuzus......................15 Eylül(haber varmı?) CaRiZmA.................. 11 Ekim(haber var mı?) Eros..........................29 Ekim haber varmı
kızılötesi....................7Kasım Güldünyam...............10 Kasım NEMESİS....................10 Kasım karanfil......................16 Kasım jellibon..................21 Kasım blackrain....................23 kasım CHATLAK...................24 Kasım krispi........................26 Kasım
HaMiŞLeR;
logicaldream...........Ağustosun ilk ve tek ve ennnn şekerrr hamişiiiiii oknlyl.....................Eylülün ilk ve şimdilik inşallahhhh tek enn şekerrrr hamişiiiiiii selda.....................Eylülün ikinci güsel hamişiiiiiii.... güler...................... ekim ayının ilk hamişi
herkese merhaba kızlar napıyonuz keyifler yerindemi adetim bitti banyomu yaptım yarın akşam yeni çalışmalara yelken açacağız inşallah bu ay tutar yarabbim duy sesimi
hamiş haberi yokmu hiç yavv
ben bu ay ısı yönteminede başladım belki bu şekilde yumurtlama zamanını tespit edebilirim sizler deniyormusunuz ısı ölçme yöntemini