merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum
iki yıldır evliyim birbuçuk yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor listeye beni de eklermisiniz 16 kasım
Gülgüzeli..................22 Temmuz(haber var mı?) Babyboy..................14 Ağustos(haber var mı?) Patricia....................17 Ağustos(haber var mı?) zuzus......................15 Eylül(haber varmı?) CaRiZmA.................. 11 Ekim(haber var mı?) CHATLAK...................26 Ekim haber varmı Eros..........................29 Ekim haber varmı
Güldünyam...............10 Kasım NEMESİS....................10 Kasım krispi........................12 Kasım kızılötesi...................13kasım
karanfil......................16 Kasım jellibon..................21 Kasım blackrain....................23 kasım
HaMiŞLeR;
logicaldream...........Ağustosun ilk ve tek ve ennnn şekerrr hamişiiiiii oknlyl.....................Eylülün ilk ve şimdilik inşallahhhh tek enn şekerrrr hamişiiiiiii selda.....................Eylülün ikinci güsel hamişiiiiiii.... güler...................... ekim ayının ilk hamişi
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum
iki yıldır evliyim birbuçuk yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor listeye beni de eklermisiniz 16 kasım
teşekkürler jellibon 6 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.ben de 15 aydı istiyorum
3 aydırda doktor tedavisi görüyorum.beklemek gitikçe zorlaşıyor
ayrıca doktora gitmekten nefret ediyorum umarım hepimiz bi an önce anne oluruz
evet 2004 ilk atamasıyım.benimde kardeşim bu sene bitiriyor umarım atanırlar kardeşim de sınıf öğretmeni olcak kısmetse.ondan çok sınav stresi yaşıyorum .kardeşinin bölümü ne ?