Gülgüzeli..................22 Temmuz(haber var mı?) Babyboy..................14 Ağustos(haber var mı?) Patricia....................17 Ağustos(haber var mı?) zuzus......................15 Eylül(haber varmı?) CaRiZmA.................. 11 Ekim(haber var mı?) CHATLAK...................26 Ekim haber varmı Eros..........................29 Ekim haber varmı
Güldünyam...............10 Kasım NEMESİS....................10 Kasım krispi........................12 Kasım kızılötesi...................13kasım jellibon..................21 Kasım blackrain....................23 kasım
HaMiŞLeR;
logicaldream...........Ağustosun ilk ve tek ve ennnn şekerrr hamişiiiiii oknlyl.....................Eylülün ilk ve şimdilik inşallahhhh tek enn şekerrrr hamişiiiiiii selda.....................Eylülün ikinci güsel hamişiiiiiii.... güler...................... ekim ayının ilk hamişi
krispi hayırlıolsun canım Allah analı babalı büyümeyi nasib etsin ne mutlu sana bu gidişle yakında bende hala olurum kardeşim beni geçerse şaşırmam inşallah bizde o günleri görürüz..
kızlar bişey sorucam ben şimdi en son adet gördüğü
11 nin gecesi ama çok az bir iki damla asıl kanama sabah başladı bi akıl varin bana arkadaşlarmde ekimin 11 ama gece yarısından sonra şimdi ben 11 demi olmuş oluyorum yoksa gece yarısını geçtiğim için 12 mi oluyor kafam karıştı yaaavv