Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

kızlaaaarr kötü haber :/ kırmızıları gördüm ben ..sağolsun yine erkenden öptü elimi ! Daha da yumurtlama günü fln hesaplamam ateş mateş ölçmem ben .. psikolojim bozuldu valla şimdiden...Artık rasgele tepişcem tutarsa tutar ... olmuo böle uğraşmakla akışına bırakmak lazım..Resmen oturup kendimi dinliodm ya..
amaaaaan valla daha da umrumda olmaz istiyoruz ama artık ne zaman teşrif ederse ufaklık bakalm ...:/

Çok bağlamayın kendinizi benden size tavsiye ..daha 2 ay uğraştm ama dersimi aldm . Özlemcim yaz listeye bir sonraki tarih : 07-08 Ocak .. 🙁

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende hamiş kalmak istiyorum adet günüm yarın insallah olmam dualarınızı eksik etmeyinn 🙂

tamam tatlım en doğrusu takmamk tabi başarabilirsen inşallah başarırsın canım benimm

canm sen ateşini dil altı mı ölçyordun bi de sabah yataktan kalkmadan yedi gibi mi ölçüyrdun?

- - - Updated - - -

[h=2]canm sen ateşini dil altı mı ölçyordun bi de saat kaçta ölçyordun[/h]

bak canım ablanı dinle ablanda bir zamanlar senin gibi ilk cocuğuma hemencecik 1günde hamile kaldım sandımki ikinciyide hemen kalırım sandım temmuzdan beri uğraşıyorum e tabi bazı sorunlarımın olduğunu öğrendim ama ne senin nede benim bebek yapmaya engel tarafımız yok ablası piskoloji yapma allahın takdiri bu fakat sen elinden geleni yap allaha tevekkül et mutlaka olacak inan

mrb kızlar inş en kısa zamanda bu listeden hepiniz hamiş hamiş çıkarsınız.bende 22 kasımda kanamalı düşük yaptım 5+3 tü miniğim ama düşme tehlikesi vardo ilaçta kullansam tutunamadı çok üzülüyorum ama verende alanda rabbim.rahmim toparlanmış bile ama bu ay korunuyorum adet olucagım günümüde bilmiyorum ams kırmızıları bi göreyim doktor kontrolünde hemen çalışmalara start vericem.hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar

kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?

ayseden: ?

bitanesi: ?

ayşe-roma: 10 Ocak

ysmn1905: 8 Ocak

eylülce: ?

sunflower: 12 aralık

bal arısı: 14 aralık

asena şule: 14 aralık

ceylinn: 15 aralık

özlem: 28 aralık

Eweeetttt ilk hamişimizi attık listeden dısarı bakalım sıra kimde ? 🙂

Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂