gülnidaaaa çok sevindim canım Hayırlı olsun Allah sağlıklı biçimde kucağına almayı nasip etsinnn inşallahhh...İlk hamişimiz belli oldu,En kısa zamanda bize de versin 🙂
Özlem senin 8 aralık yazıodu Noldu cnm gelişme var mı ???
benimde Adete son 2 gün ! Bu heyecan beni öldürecekkk ! Gelmeee kırmızııııı gelmeeeee 🙂
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
ayseden: ?
bitanesi: 4 aralık
ayşe-roma: 8 aralık
ysmn1905: 10 aralık
eylülce: 12 aralık
sunflower: 12 aralık
bal arısı: 14 aralık
asena şule: 14 aralık
ceylinn: 15 aralık
özlem: 28 aralık
Eweeetttt ilk hamişimizi attık listeden dısarı bakalım sıra kimde ? 🙂
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
ayseden: ?
bitanesi: 4 aralık
ayşe-roma: 8 aralık
ysmn1905: 10 aralık
eylülce: 12 aralık
sunflower: 12 aralık
bal arısı: 14 aralık
asena şule: 14 aralık
ceylinn: 15 aralık
özlem: 28 aralık
Eweeetttt ilk hamişimizi attık listeden dısarı bakalım sıra kimde ? 🙂
gülnidaaaa çok sevindim canım Hayırlı olsun Allah sağlıklı biçimde kucağına almayı nasip etsinnn inşallahhh...İlk hamişimiz belli oldu,En kısa zamanda bize de versin 🙂
Özlem senin 8 aralık yazıodu Noldu cnm gelişme var mı ???
benimde Adete son 2 gün ! Bu heyecan beni öldürecekkk ! Gelmeee kırmızııııı gelmeeeee 🙂
2 aydır korunmuyordum ben 5 senedir evliyim bu benim 4 gebeliğim yaşayan yok kanpıhtılaşması sorunum var iğneye başladım dualarınızı bekliyorum düşük tehlikem varmış yatıyorum sürekli bu sefer inş kucağıma alırım haftaya ultrasonla bakılacak kese varmı