AYŞEDEN Hamiş Melek 6 Aralık 2012 #111 gülnida' Alıntı: kızlar sağlık ocağına gittim beta hcg sonucunu sormak için yüksek çıkmış dedi hamile olabilrsin yarın bir daha gel test yapalım yüksek çıkarsa kesin hamilesin dedi dua edin bana Genişletmek için tıkla ... aaaaaaaaaaaaa ne duruyosun cubuk idrar testi yaptınmı
gülnida' Alıntı: kızlar sağlık ocağına gittim beta hcg sonucunu sormak için yüksek çıkmış dedi hamile olabilrsin yarın bir daha gel test yapalım yüksek çıkarsa kesin hamilesin dedi dua edin bana Genişletmek için tıkla ... aaaaaaaaaaaaa ne duruyosun cubuk idrar testi yaptınmı
AYŞEDEN Hamiş Melek 6 Aralık 2012 #112 emelcum' Alıntı: Ben de anne olmak istiyorum yaaa Genişletmek için tıkla ... AMİN OLACAK CANIM MERAK ETME
emelcum' Alıntı: Ben de anne olmak istiyorum yaaa Genişletmek için tıkla ... AMİN OLACAK CANIM MERAK ETME
G gülnida Yeni Üye Üye 7 Aralık 2012 #113 ayşeden' Alıntı: aaaaaaaaaaaaa ne duruyosun cubuk idrar testi yaptınmı Genişletmek için tıkla ... yok canım idrarda yaptırmadım bu günde kan verdim sonuç saat 2 de çıkacak dualarınızı bekliorum
ayşeden' Alıntı: aaaaaaaaaaaaa ne duruyosun cubuk idrar testi yaptınmı Genişletmek için tıkla ... yok canım idrarda yaptırmadım bu günde kan verdim sonuç saat 2 de çıkacak dualarınızı bekliorum
G gülnida Yeni Üye Üye 7 Aralık 2012 #114 emelcum' Alıntı: ben de anne olmak istiyorum yaaa Genişletmek için tıkla ... inş canım hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
emelcum' Alıntı: ben de anne olmak istiyorum yaaa Genişletmek için tıkla ... inş canım hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
M mavişimm Forum Okuru 7 Aralık 2012 #115 gülnida' Alıntı: yok canım idrarda yaptırmadım bu günde kan verdim sonuç saat 2 de çıkacak dualarınızı bekliorum Genişletmek için tıkla ... sonucu alınca haber ver
gülnida' Alıntı: yok canım idrarda yaptırmadım bu günde kan verdim sonuç saat 2 de çıkacak dualarınızı bekliorum Genişletmek için tıkla ... sonucu alınca haber ver
D debie Hamiş Melek 7 Aralık 2012 #116 kızlaaaaaar bende bebiş istiyorum ama yumurtlama günümü adet düzensizliğimden dolayı hesaplayamıyorum
kızlaaaaaar bende bebiş istiyorum ama yumurtlama günümü adet düzensizliğimden dolayı hesaplayamıyorum
G gülnida Yeni Üye Üye 7 Aralık 2012 #118 Kızlar test sonucum şimdi internetten öğrendim 129.52 çıkmış yükselmiş değerler çok mutluyum rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın
Kızlar test sonucum şimdi internetten öğrendim 129.52 çıkmış yükselmiş değerler çok mutluyum rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın
ayşe&ramo Yeni Üye Üye 7 Aralık 2012 #119 gülnida' Alıntı: Kızlar test sonucum şimdi internetten öğrendim 129.52 çıkmış yükselmiş değerler çok mutluyum rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsn canım bebişin inan çok sewindim rabbim kucağına almayı nasip etsin 🙂 ne zamandır istiyodun ?
gülnida' Alıntı: Kızlar test sonucum şimdi internetten öğrendim 129.52 çıkmış yükselmiş değerler çok mutluyum rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsn canım bebişin inan çok sewindim rabbim kucağına almayı nasip etsin 🙂 ne zamandır istiyodun ?
D dilekarz Yeni Üye Üye 7 Aralık 2012 #120 bizede bebek nasip etsin rabbim hayırlısıyla , heray belirti yaşıyoruz ama oluyor , birde ben üstüne görmüşdüm ilk gebeliğimde 2ay
bizede bebek nasip etsin rabbim hayırlısıyla , heray belirti yaşıyoruz ama oluyor , birde ben üstüne görmüşdüm ilk gebeliğimde 2ay