*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 6 Mayıs 2013 #77 kızlar çok teşekkür ediyorum hafta soonu topiğe yazamadım cepten girdiğim için canlarım ya allah razı olsun okumayan okuyan herkesten özellikle gülüş ve aslım siz takip ettiniz okadar ya hakkınızı ödeyemem
kızlar çok teşekkür ediyorum hafta soonu topiğe yazamadım cepten girdiğim için canlarım ya allah razı olsun okumayan okuyan herkesten özellikle gülüş ve aslım siz takip ettiniz okadar ya hakkınızı ödeyemem
Ayse.Feyza Aktif Üye Üye 6 Mayıs 2013 #79 kızlar bitti benim ki sıradakine başlansın rabbim hepinizden razı olsun inşallah kabul olur dualaraımız
kızlar bitti benim ki sıradakine başlansın rabbim hepinizden razı olsun inşallah kabul olur dualaraımız
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 6 Mayıs 2013 #80 sevde 7' Alıntı: 1)yasemin(eylüll mete) 2)ayşe-feyza 3)azranur 4)rabia 5)özgül 6)aslım özüm(asuman) Genişletmek için tıkla ... 1)yasemin(eylüll mete)(okundu) 2)ayşe-feyza(okundu) 3)azranur(okunuyorrrrrr) 4)rabia 5)özgül 6)aslım özüm(asuman) kızalr azra arkadaşımıza ookunuyor ayşeninki bitti allah razı olsun buarada okutmak istiyorsanız topiğe yazın listeye yazalım sizide
sevde 7' Alıntı: 1)yasemin(eylüll mete) 2)ayşe-feyza 3)azranur 4)rabia 5)özgül 6)aslım özüm(asuman) Genişletmek için tıkla ... 1)yasemin(eylüll mete)(okundu) 2)ayşe-feyza(okundu) 3)azranur(okunuyorrrrrr) 4)rabia 5)özgül 6)aslım özüm(asuman) kızalr azra arkadaşımıza ookunuyor ayşeninki bitti allah razı olsun buarada okutmak istiyorsanız topiğe yazın listeye yazalım sizide