cagla4277 Aktif Üye Üye 18 Mayıs 2013 #601 Belkıs Aktaş Kurultak Allahım hepinizden razı olsun Ben giremesem bile Sen bana dua edilecek dediğin an iki elim kanda olsa gene de ederim canım - - - Updated - - - cagla4277' Alıntı: Belkıs Aktaş Kurultak Allahım hepinizden razı olsun Ben giremesem bile Sen bana dua edilecek dediğin an iki elim kanda olsa gene de ederim canım Genişletmek için tıkla ... faceden yazdı kızlar kime okunacaksa belkısda katılcak ben ileticem ona kime okunacaksa
Belkıs Aktaş Kurultak Allahım hepinizden razı olsun Ben giremesem bile Sen bana dua edilecek dediğin an iki elim kanda olsa gene de ederim canım - - - Updated - - - cagla4277' Alıntı: Belkıs Aktaş Kurultak Allahım hepinizden razı olsun Ben giremesem bile Sen bana dua edilecek dediğin an iki elim kanda olsa gene de ederim canım Genişletmek için tıkla ... faceden yazdı kızlar kime okunacaksa belkısda katılcak ben ileticem ona kime okunacaksa
K kezbanpker Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2013 #606 cagla4277' Alıntı: 1000tane arzu okumuş 1000de belkıs okumuş Toplamda 65.000 Genişletmek için tıkla ... canim durum ne,70.000 oldumu?
cagla4277' Alıntı: 1000tane arzu okumuş 1000de belkıs okumuş Toplamda 65.000 Genişletmek için tıkla ... canim durum ne,70.000 oldumu?