pamukşekeri Aktif Üye Üye 17 Mayıs 2013 #551 bende ki 1000 ni de okudum TOPLAM 70.000 OLDU..YARDIMCI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA CANI GÖNÜLDEN TEŞK.EDİYORUM. DUALARIMIZI RABBİM KABUL EDR İNŞ..ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.. RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞ.. AMİNN..
bende ki 1000 ni de okudum TOPLAM 70.000 OLDU..YARDIMCI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA CANI GÖNÜLDEN TEŞK.EDİYORUM. DUALARIMIZI RABBİM KABUL EDR İNŞ..ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.. RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞ.. AMİNN..
cagla4277 Aktif Üye Üye 17 Mayıs 2013 #553 merhaba melekler belkıs89 varis sırası gerçek adıda belkıs ona okumaya başladık hepinizn yardımlarınızı bekliyoruz
merhaba melekler belkıs89 varis sırası gerçek adıda belkıs ona okumaya başladık hepinizn yardımlarınızı bekliyoruz
pamukşekeri Aktif Üye Üye 17 Mayıs 2013 #554 1)yasemin(eylülmehmetutku)(okundu) 2)ayşe-feyza(okundu) 3)azranur(okunmuyor)(azra okutmak istemiyor) 4)rabia(okundu) 5)özgül( okundu) 6)aslım özüm(asuman)(okundu) 7)asenaşule(okundu) 8)emelcum(emel)(okundu) 9)LAVİNYAM 10)çiçekçi (kadriye )(okundu) 11)çağla (çağlayan )(okundu) 12)feblayt(okundu) 13)ayşegül ramo(hamile yinede okutmak istersen topiğe yaz canım ) 14)asrı sukut(okundu)(behiye) 15)arzuzu(okundu) 16)umutluyum (günay)(okundu) 17)Pamukşekeri (okundu) 18)belkıs89 (belkıs) (okunuyoorr) 19)Hatice 20)ö.özlem 21)spker (kezban) liste şuanda güncel kızlar dua listemize katılmak isterseniz topiğe isminizi yazın hemen ekleyeyim listeye .
1)yasemin(eylülmehmetutku)(okundu) 2)ayşe-feyza(okundu) 3)azranur(okunmuyor)(azra okutmak istemiyor) 4)rabia(okundu) 5)özgül( okundu) 6)aslım özüm(asuman)(okundu) 7)asenaşule(okundu) 8)emelcum(emel)(okundu) 9)LAVİNYAM 10)çiçekçi (kadriye )(okundu) 11)çağla (çağlayan )(okundu) 12)feblayt(okundu) 13)ayşegül ramo(hamile yinede okutmak istersen topiğe yaz canım ) 14)asrı sukut(okundu)(behiye) 15)arzuzu(okundu) 16)umutluyum (günay)(okundu) 17)Pamukşekeri (okundu) 18)belkıs89 (belkıs) (okunuyoorr) 19)Hatice 20)ö.özlem 21)spker (kezban) liste şuanda güncel kızlar dua listemize katılmak isterseniz topiğe isminizi yazın hemen ekleyeyim listeye .
cagla4277 Aktif Üye Üye 17 Mayıs 2013 #556 pamukşekeri' Alıntı: ben belkıs niyetine 3000 alıyorumm.. Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun canım belkıs adına teşekkür ederim o telefondan giremiyo çok zor oluyo ben belkıs adına takip edicem canım ağzına sağlık
pamukşekeri' Alıntı: ben belkıs niyetine 3000 alıyorumm.. Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun canım belkıs adına teşekkür ederim o telefondan giremiyo çok zor oluyo ben belkıs adına takip edicem canım ağzına sağlık
cagla4277 Aktif Üye Üye 17 Mayıs 2013 #558 *gülüs*' Alıntı: 1000 tane okudum allah kabul etsin Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun canım benim
*gülüs*' Alıntı: 1000 tane okudum allah kabul etsin Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun canım benim