miss angel Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #1.341 PeLiNiM' Alıntı: gençlik de böyle hayat telaşıyla geçiyor ne yazık ki.... tadını çıkarmaya fırsat kalmıyor... en güzel yıllarımız okulda geçiyor yaw Genişletmek için tıkla ... her yaşın ayrı güzellği var derler ya aynı şeklde her yaşn ayrı bir cefasıda var işte... yaşıyrz baklm alnmıza yazlanı.. bu günlerce baya bi boyun eğmş durumdaym ztn dedm yaa koyverdm gitsin🙂
PeLiNiM' Alıntı: gençlik de böyle hayat telaşıyla geçiyor ne yazık ki.... tadını çıkarmaya fırsat kalmıyor... en güzel yıllarımız okulda geçiyor yaw Genişletmek için tıkla ... her yaşın ayrı güzellği var derler ya aynı şeklde her yaşn ayrı bir cefasıda var işte... yaşıyrz baklm alnmıza yazlanı.. bu günlerce baya bi boyun eğmş durumdaym ztn dedm yaa koyverdm gitsin🙂
PeLiNiM Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #1.343 Okuduğum her romanda bir kahraman oldum... Ama en çok kendi hikâyemde yoruldum.!!!
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2010 #1.344 Günaydın rekorcular 😀 gününüz güzel geçsin melekler...
*şiker* Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #1.345 PeLiNiM' Alıntı: aynennnnnnnnnnnnnnn mayısın sonunda eşim gelecek Genişletmek için tıkla ... rabbim tez zamanda eşine kavuştursun pelinim..benide bitaneme kavuştursun 😀
PeLiNiM' Alıntı: aynennnnnnnnnnnnnnn mayısın sonunda eşim gelecek Genişletmek için tıkla ... rabbim tez zamanda eşine kavuştursun pelinim..benide bitaneme kavuştursun 😀
*şiker* Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #1.346 Okuduğum her romanda bir kahraman oldum... Ama en çok kendi hikâyemde yoruldum.!!! bayıldım pelinim..paylaşım için teşekkürler 🙂
Okuduğum her romanda bir kahraman oldum... Ama en çok kendi hikâyemde yoruldum.!!! bayıldım pelinim..paylaşım için teşekkürler 🙂
PeLiNiM Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #1.348 Sen varya sevgilim. Avrupa kadar modern. Amerika kadar güzel. Afrika kadar sıcaksın. Ne varki sevgilim . Antartika kadar uzaksın..
Sen varya sevgilim. Avrupa kadar modern. Amerika kadar güzel. Afrika kadar sıcaksın. Ne varki sevgilim . Antartika kadar uzaksın..
Ariza Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2010 #1.349 Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste ...