PeLiNiM Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2010 #1.332 miss angel' Alıntı: hiç susmadan kendmi sıkmdn ağlamk istiyoooorummmmm.. çok yoruldum artk.......... Genişletmek için tıkla ... hayırdır miss dersler zorluyor mu
miss angel' Alıntı: hiç susmadan kendmi sıkmdn ağlamk istiyoooorummmmm.. çok yoruldum artk.......... Genişletmek için tıkla ... hayırdır miss dersler zorluyor mu
PeLiNiM Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2010 #1.335 *şiker*' Alıntı: bir an önce mayısın sonu gelsin yahh Genişletmek için tıkla ... aynennnnnnnnnnnnnnn mayısın sonunda eşim gelecek
*şiker*' Alıntı: bir an önce mayısın sonu gelsin yahh Genişletmek için tıkla ... aynennnnnnnnnnnnnnn mayısın sonunda eşim gelecek
miss angel Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #1.336 PeLiNiM' Alıntı: hayırdır miss dersler zorluyor mu Genişletmek için tıkla ... keşke dersler yorsa cnm hayatn kendisi yoruo beni.. ahh ahhh
PeLiNiM' Alıntı: hayırdır miss dersler zorluyor mu Genişletmek için tıkla ... keşke dersler yorsa cnm hayatn kendisi yoruo beni.. ahh ahhh
PeLiNiM Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #1.337 Hayattttttttttt kadere inatttttttt seni bir gün gibi yaşayacağım
PeLiNiM Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #1.339 miss angel' Alıntı: ben kadere inat etmiom cnm🙂 koyverdm gitsin🙂 Genişletmek için tıkla ... gençlik de böyle hayat telaşıyla geçiyor ne yazık ki.... tadını çıkarmaya fırsat kalmıyor... en güzel yıllarımız okulda geçiyor yaw
miss angel' Alıntı: ben kadere inat etmiom cnm🙂 koyverdm gitsin🙂 Genişletmek için tıkla ... gençlik de böyle hayat telaşıyla geçiyor ne yazık ki.... tadını çıkarmaya fırsat kalmıyor... en güzel yıllarımız okulda geçiyor yaw
Ariza Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #1.340 Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar ne kanatır. Gözlerinle görmediğin,varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek.. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen....
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar ne kanatır. Gözlerinle görmediğin,varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek.. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen....