bloodsucker countess Yeni Üye Üye 21 Mart 2010 #1.061 herkz istediğini yazabılıyosa bnde yazıımm bısıler amac rekor olsun :laugh: ama bu gercek butu melekler duysunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben askerdeki nişanlımı sevmiyorummmmmmmm sevmek ne kelimeeeee tapıyorummmmmmmm ... tutkunummm oglummm sanaaaaaa... baglıı değil bagımlıyım sanaaaaa.... canyeleğim hep ole der bana seni beni yok erkeğimm BİZ varız....
herkz istediğini yazabılıyosa bnde yazıımm bısıler amac rekor olsun :laugh: ama bu gercek butu melekler duysunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben askerdeki nişanlımı sevmiyorummmmmmmm sevmek ne kelimeeeee tapıyorummmmmmmm ... tutkunummm oglummm sanaaaaaa... baglıı değil bagımlıyım sanaaaaa.... canyeleğim hep ole der bana seni beni yok erkeğimm BİZ varız....
PeLiNiM Yeni Üye Üye 25 Mart 2010 #1.066 mevlam gul dıyerek ıkı goz vermıs bılmem aglasam mı aglamasam mı dura dura bır sel oldum erenler bılmem caglasam mı caglamasam mı... 🙂
mevlam gul dıyerek ıkı goz vermıs bılmem aglasam mı aglamasam mı dura dura bır sel oldum erenler bılmem caglasam mı caglamasam mı... 🙂
miss angel Yeni Üye Üye 25 Mart 2010 #1.067 rabbim susup sabrediyorum sadce..her şeyn en iyisini biliyorsun sen......