slm kızlar nasılsınız allahım anne olmak isteyen herkese annelik duygusunu tattırır inşallah rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin herşey gönlünüzce olsun
slm benim de adetim 7 gün geçti kan testi yapamıyorumidrar testide negatif çıktı biraz belirti var ama emin olamiyorum hamile olabilir miyim beni bilgilendirin lütfen
merhaba arkadaşlar.. ben yenı katıldım.. ve bebek için çalişmalar yapıyoruz.. geçen ay reng lim 3 gun gecikti.. bu süre zarfında tum belirtiler vardı.. ama test negatıf çıktı.. ianamadım.. ve kendimi hamile hissetmeye beşladım.. ama 3 gun sonra rengli olunca çok üzüldüm.. bakalım bu ay ne olacak...ama belirtiler tamamen pskolejik oluyor.. bırazda.. artık takmıyorum belirti vs...
selam bben aranız yeni katıldım.3 sene önce 2 aylık bebeğimi düşürdüm.5 ay önce ise
3 aylık bebişim karnımda öldü kürtajla almak zorunda kaldılar.RABBİM kimseye yasatmasın.benim dicem benim son reglim 20 aralık adetime daha var olmasına rağmen bel agrısı,göğüslerde şişkinlik ve hafif bulantı var.ilkindede bunlar olmustu.acaba hamişmiyimdir?bu belirtiler sizdede varmı arkadaşlar.şimdiden teşekkler🙂
forumda gezindikçe heyecanlanıyorum..
geçen ay doğum kontrol ilacımı bıraktım.. daha ilk adetimi görücem bu ay.. hesaplarıma göre ayın 22si gibi adet olmam gerekiyor.. yani ortalama 10 günüm var.. ama iki gündür acayip kasık ağrısı çekiyorum.. ve hayatımda böyle bi sancı yaşamadım.. eşim hamile olabileceğimi söyleyip duruyor.. ama diyorum sürekli.. acaba bi doktora gitsem mi..
selam ben siteye yeni katıldım.ikinci bebek için uğraşıyorum.ama hormon testlerinde yumurtamın çatlamadığı tespit edildi.bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.hayırlısı bakalım, teste bir hafta kaldı
ya ben sizi hiç anlamam valla ben daha çocuğum ve ne bileyim çocuks ahibi olmak da zor gibi gözükür ben bile kendimi kontrol edemem yok beni annemler edecek her bi yazı okuduğumda çocuğum olsun isterim yazarsınız ama bence ilk gençliğinizin tadını çıkarın sonra 1-2 çocuk sahibi ol ohhhh... ben bayılırım öyle mutlu sonla biten ailelere umarım hepinizin sonuda öyle olur!!!