@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 21 Ekim 2008 #1 hadi deneyın bakalım.. İnternette dolaşırken ilginç bir matematiksel işlemle karşılaştım.Sizlerle paylaşmak istedim.Ben uyguladım doğru çıktı.Sizde denemek isterseniz anlatmaya başlıyorum. Ayakkabı numaranızı 5 ile çarpın Çıkan sonuca 50 ekleyın Çıkan sonucu 20 ile carpın Çıkan sonuca 1008 ekleyın Ve son olarak doğum yılınızı sonuçtan cıkartın. Karşınıza 4 rakamlı sayı çıkacak.İlk iki rakam ayakkabı numaranız son iki rakam yaşınız... (Buçuklu sayılar kullanmayın) aLintıdıR..
İnternette dolaşırken ilginç bir matematiksel işlemle karşılaştım.Sizlerle paylaşmak istedim.Ben uyguladım doğru çıktı.Sizde denemek isterseniz anlatmaya başlıyorum. Ayakkabı numaranızı 5 ile çarpın Çıkan sonuca 50 ekleyın Çıkan sonucu 20 ile carpın Çıkan sonuca 1008 ekleyın Ve son olarak doğum yılınızı sonuçtan cıkartın. Karşınıza 4 rakamlı sayı çıkacak.İlk iki rakam ayakkabı numaranız son iki rakam yaşınız... (Buçuklu sayılar kullanmayın) aLintıdıR..
mislinay Yeni Üye Üye 21 Ekim 2008 #2 Cevap: hadi deneyın bakalım.. aaa hakikaten denedim ve doğru çıktı🙂
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 21 Ekim 2008 #3 Cevap: hadi deneyın bakalım.. önceden de denemiştim çıkmamıştı gerçekten de şimdik çıktı😀
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 21 Ekim 2008 #4 Cevap: hadi deneyın bakalım.. paylasım için saol.aynen denemıstım😀
Vijdan Yeni Üye Üye 21 Ekim 2008 #5 Cevap: hadi deneyın bakalım.. Doğru çıktı ,bende denedim..Helal olsun .Teşekkürler canım..
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 21 Ekim 2008 #7 Cevap: hadi deneyın bakalım.. canlarım yorumlarınız için ben teşekkur ederım..
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 13 Aralık 2008 #8 Cevap: hadi deneyın bakalım.. aaaaaaaa cıktı valla tesekkürler